> Bloglar > Hamurişi Tarifleri

Baki Etliekmek / Konya

Favori Group Medya Logo

İyi akşamlar, Lezzet dolu gecirdigimiz Konya mekanlarindan biri de  Baki Etliekmek...

İyi akşamlar,

Lezzet dolu gecirdigimiz Konya mekanlarindan biri de 

Baki Etliekmek...

Gökhan ve Refik kardeşlere ait çok nezih tertemiz bir aile işletmesi. Çok samimi ve içtenkendinizi evinizde gibi hissettiriyorlar. Lezzetli ellerle hazırlanan , odun ateşinde pişirilen, güler yüzlü hizmeti ve şahane sunumu ile hepsi birbirinden lezzetliydi. O efsane sunumda gördükleriniz Etliekmek, Bıçak arası, Peynir Böreği, Sade Kekikli.

İncecik çıtır çıtır hamuru, etin ve peynirin lezzeti ile efsaneydi. Bir Konya'lı olarak söylüyorum bu lezzetleri mutlaka tatmalısınız Konya'daki lezzet sever dostlarım mutlaka gidin. Baki Etliekmek sizleri bekliyor. 

Konya dışındakiler özellikle İzmir'li lezzet severlerim yolunuzu düşürün yada bir Konya gezisi yapın bu nefis lezzetlerden mahrum olmayın. Sonrasında yediğimiz Kadinhani'na ait Tahinli pide de bana Okul yıllarımı hatırlattı. Çok severek yediğimiz bu tatlıyı o zamanlar sadece Ramazan ayında bulurduk. Şimdi Baki Etliekmek de görmek beni sevindirdi. Artık her Konya'ya gelişimde yiyebilirim. İç malzemesine göre çeşitleri olan tahinli pidenin biz bu akşam Atom yani Fındıklı, fıstıklı, cevizli ,badem , tahin ve kaymaklı olanını yedik. Kısacası tam bir Bomba. Hepsi çok lezzetli olunca muhteşem bir akşamdı.

Gökhan ve Refik Kardeşlere , Hakan ustaya ve Baki Etliekmek ' in tüm çalışanlarına güzel hizmetlerinden ve lezzetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık, misafir perverliğiniz için çok teşekkür ederiz.


Şanlı Konyalılar için ev ve iş yerlerine Paket servisi de bulunmakta.

☎ 0555 084 00 85 

☏ 0332 237 58 58 

Hacıkaymak mh. Şehit Mehmet Akdemir sk. No:5/A Konya


Selcen Şenocak

Uzak yakın demeden Lezzetin peşinde koşan ve mutfağında her yörenin yemeklerini yapmaktan zevk alan, evli  2 çocuk annesiyim. Mutfağa gönül vermiş, bir anne olarak en favori tariflerimi, yöresel lezzetlerimi ve gezdiğim mekan yazılarımı www.favorilezzetler.com 'da takipçilerimle buluşturuyorum.

Devamını Gör

Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER