> Bloglar > Et Yemekleri

Nejat Usta Bornova

Favori Group Medya Logo

Lezzetli et ve pide çeşitleri için önerim sevdiğimiz mekan Nejat Usta

Lezzetli et ve pide çeşitleri için önerim sevdiğimiz mekan

Nejat Usta

Şanslıyız İzmir Bornova Evka 3 'de  esnaf lokantası standartlarının üzerinde hizmet veren Nejat Usta Bornova farklı damak lezzetlerine hitap ediyor. Öğlen yemeğinde  Zeytinyağlılar,  etli yemekleri ve nefis pideleri ile hizmet veren Nejat Usta Bornova da akşam içinde ızgara et, balık ve  pide çeşitleri gibi saymakla bitmez menüleri var. Tereyağ ve ilik sosu ile kızaran ve çok beğendiğimiz Lokum etı mutlaka denemelisiniz.

Kavurmalı, sucuklu pideler ve lahmacun da çok lezzetli. Eti seçerek ve kendi yöresi den getiren Nejat usta Pideler içinde kavurma ve sucuğunu da kendisi yapıyor. Hatta bu lezzetleri yiyip beğenen müşterileri için satış reyonuda var. Kitir kabak, Tahinli pide, Sütlaç gibi tatlı çeşitleriyle de iddialı olan Nejat Usta 'da ne yiyeceğinizi şaşırmamak elde değil. . .

09:30 - 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Evka 3 mah. 129 / 11 4.sanayi sitesi Bornova / İzmir

İnstagram @nejatustabornova

☎ 0532 785 5364


Selcen Şenocak

Uzak yakın demeden Lezzetin peşinde koşan ve mutfağında her yörenin yemeklerini yapmaktan zevk alan, evli  2 çocuk annesiyim. Mutfağa gönül vermiş, bir anne olarak en favori tariflerimi, yöresel lezzetlerimi ve gezdiğim mekan yazılarımı www.favorilezzetler.com 'da takipçilerimle buluşturuyorum.

Devamını Gör

Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER