> Haberler > Favori Oteller

Buddha-Bar Beach Bodrum'da lezzet şöleni yaşanıyor...

Favori Lezzetler Logo

CARESSE BODRUM’UN SAHİLİNDE YER ALAN EFSANEVİ BUDDHA-BAR BEACH’DE LEZZET ŞÖLENİ YAŞANIYOR Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, Buddha-Bar Beach Bodrum’un zengin içerikli menüsünü misafirlerine şık bir restoran ve bar konseptinde sunmasının yanı sıra oda ve marina hizmetleri ile de sezonun samimi ve keyifli adreslerinden biri oldu.

Buddha-Bar Beach, uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli “Caresse, a Luxury Collection Resort, Spa & The Residences” ve “Buddha-Bar” işbirliği ile misafirlerine farklı yemek ve müzik içerikleri ile benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Buddha-Bar Beach Bodrum, menüsünde yer alan “Ni-Thai Tiger Prawn Robata”, “Deep Fried Lobster Dumpling”, “Negima Chicken Robata”, “Beef Robata”, “Lamb Chops”, “Buddha Bar Beach Sushi Rolls” “King Of The Beach” ve “Citrus Cheesecake” gibi imza lezzetleri ile Bodrum’un hayran bırakan güzelliğinde bir cennet vadediyor. Buddha-Bar Beach, Worldwide global şefi Zuzumo’nun özel reçeteleri ile Asya-Akdeniz mutfaklarından aldığı ilhamla herkesin damak tadına hitap eden çağdaş füzyon menüsünü sunuyor. Doğu ve Batı lezzetleri, ustalıkla dengelenerek Suşiden Ceviche’ye kadar en kaliteli ve taze yerel malzemelerle hazırlanan deniz ürünleri ve eşsiz yerel lezzetler de menüde vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Özellikle küresel bir marka olan Buddha-Bar’ın şeflerinden öğrendiklerini kendi becerileriyle tamamlayan genç Suşi ustası Azize Varlıer’ın suşileri ve Budda-Bar Beach Bodrum Şefi Furkan Kınalıkuzu’nun ve ekibinin robata tekniğiyle hazırladığı etleri en çok merak edilen ve konuşulan lezzetler arasında yer alıyor.

Buddha-Bar Beach Bodrum deneyiminde önemli rol oynayan miksolojistler markanın çok çeşitli imza kokteyllerini hazırlıyorlar. Beş duyuya hitap eden kokteyllere dünyanın değişik yerlerinden gelen aromalar ve egzotik baharatlar katan Buddha Bar’ın global miksolojisti Francesco Galdi’nin sanat eseri güzelliğinde efsane karışımları da hazırlanarak misafirlere sunuluyor.

Buddha-Bar Beach Bodrum hem bu yaz başlattığı premium oda servisi hem de önünde yer alan marina konsepti ile tekne sahiplerine de özel alanlar sunuyor. Caresse Bodrum'un kartpostal güzelliğindeki ortamında, tasarımı, renkli bohem plaj şıklığı ve göz alıcı ayrıntılarıyla Buddha-Bar Beach Bodrum, teknelere özel servis ve bağlama imkanları sunarak marina konsepti ile tekne ve yatların da bu yaz şimdiden uğrak noktası olmaya başladı.

Lounge ve house türlerinin yerel müziklerle avangart bir şekilde derlenmesiyle yaratılan Buddha-Bar soundtracks’leri de olağanüstü bir deneyim yaşatıyor. Caresse Bodrum, Müzik ve Ambiyans Koordinatörlüğünü de yıllardır olduğu gibi bu sene de Levent Severöz’e emanet etti.

Buddha-Bar bu yaz da Türkiye’de Caresse Bodrum markasına duyduğu güven ile açılışını gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarının yanı sıra uluslararası otel zinciri Marriott International’ın da bir üyesi olarak zincirlerinin aldığı bir çok sosyal izolasyon ek önlemlerini de alan Caresse Bodrum’da Buddha-Bar Beach misafirlerini ağırlıyor.

Caresse Bodrum’un konuklarının ve çalışanlarının sağlığını en önde tutan yaklaşımı doğrultusunda Buddha-Bar Beach de tüm profesyonel düzeyde hizmet ve kusursuz operasyon kalitesini güvenlikli bir ortamda sunmaya devam ediyor. Buddha-Bar Beach, tüm uluslararası markalarının ekip eğitim, açılış hazırlık, operasyon ve menü adaptasyon süreçlerini de günümüz teknolojisini en efektif bir şekilde kullanarak canlı video yayınları ile de hız kesmeden sürdürüyor.

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER