> Haberler > Favori Mekanlar

Adalar Roof Restaurant’ın Terasında Adalar keyfi

Favori Lezzetler Logo

İstanbul’un Anadolu yakasında Dedeman Bostancı’nın teras katında yer alan Adalar Roof Restaurant, misafirlerine eşsiz adalar manzarası eşliğinde Türk ve Dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunuyor.

Pandemi nedeniyle açık alanı olan mekanların daha çok tercih edildiği bu dönemde konuklarını adalara nazır terasında ağırlayan Adalar Roof Restaurant, iş yemeklerine, etkinliklere ve özel davetlere de ev sahipliği yapıyor. Her gün 15:00 - 01:00 saatleri arasında büyüleyici adalar manzarası eşliğinde akşam yemeği yiyebilir ya da mekanın sunduğu özel içecek menüsü ile keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Dedeman Bostancı Adalar Roof Restaurant, eşsiz Prens Adaları manzarası eşliğinde, taze deniz ürünlerinin yanı sıra Türk ve Dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor.


Geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle her gün 15:00-01:00 saatleri arasında konuklarını ağırlayan Adalar Roof Restaurant’ta 15:00-18:00 saatleri arasında yapılan alkollü ve alkolsüz içecek servisine, 18:00-23:00 arasında yiyecek servisi de ilave oluyor. Saat 01:00’e kadar içecek servisinin devam ettiği mekan, mevsime göre güncellenen özel menüsü ile taze ve lezzetli özel tatlarla keyifli bir akşam vaat ediyor.


Adalara nazır romantik akşam yemeklerinin yanı sıra İstanbul’un Anadolu yakasının merkezinde konumu ile iş dünyasının da büyük ilgi gösterdiği Adalar Roof Restaurant, zengin menüsü ve şık ambiyansı ile günün yorgunluğunu unutturuyor.

Özenli ve samimi servis ekibi ile dünyanın her yerinden misafirlerini ağırlayan mekan, pandemi nedeniyle kapalı alanında 24 kişilik, açık alanı terasta ise 50 kişiye kadar nişan, doğum günü, kurumsal davet gibi bir çok etkinliğe evsahipliği yapıyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER