> Haberler > Etkinlik

Akasya Avm'de Doyuyo

Favori Lezzetler Logo

Akasya AVM’de yeni şubesini açan Doyuyo!, 5 ayda 12 şubeye ulaştı, 5 yeni şubenin ise anlaşmasını imzaladı. “Herkes için iyi yemek” sloganıyla yola çıkan Doyuyo!, 2020 yılında 40 şubeye, 2022 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Özdilek AVM, Viaport AVM, Mavibahçe AVM, Metropol İstanbul AVM, Ankara Kızılay, İzmir Optimum AVM, Karşıyaka Hilltown, Venezia AVM, Cevahir AVM şubelerinden sonra 10. Şubesini Akasya AVM’de açan Doyuyo!, Aralık 2019 sonuna kadar açacağı 41 Burda AVM, Marmara Park AVM, şubeleri ile 5 ayda 12 şubeye ulaşacak.

Doyuyo! Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sait Kaya, “Tavuk Dünyası markasını yeme içme sektörüne kazandırdıktan ve sattıktan sonra yepyeni bir konseptle tüketicinin karşısına çıktık. 1 yıl süren ar-ge, konsept ve mutfak çalışmalarının ardından hayata geçirdiğimiz Doyuyo!, misafirlerimiz tarafından çok beğenildi ve tüm Türkiye çapında yoğun talep almaya başladık. İlk 5 ayda 12 şubeye ulaştık. Planlarımız 2022 sonunda 100 restorana ulaşmak ve sonrasında Doyuyo!’yu bir dünya markası haline getirmek. Bunun için üretip, paketleyip, taze bir şekilde Türkiye’ye dağıtım yapmak üzere 4.000 metrekare kapalı alanda kurulan fabrikamız, alt yapı yatırımlarımız ve önceki markalarımızdan gelen bilgi birikimimizle hazırlıklıyız. Böyle bir hızlı büyüme operasyonunu Türkiye’de başarıyla gerçekleştirecek çok deneyimli bir ekibimiz var.”dedi.

Doyuyo!’da bol çeşitten oluşan doyurucu ve şık tabaklar, lezzeti artıran özel soslarla birlikte sunuluyor. Doyuyo!, fiyat kalite ilişkisini son derece iyi analiz eden yeni tüketici profilini, lezzet, dinamik ve güler yüzlü servis, şık bir ortam ve sunumla mutlu etmek üzere tasarlandı.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER