> Haberler > Favori Mekanlar

Bahçede kahvaltı keyfi Liçi House’da

Favori Lezzetler Logo

Kanlıca’nın tarihi atmosferinde yer alan Liçi House, pandemi koşullarından dolayı bahçeli mekan arayışında olanlara özel bir alternatif oluyor. Yeşillikleri içindeki bahçesi ve terasında günün en çok sevilen öğünü kahvaltı için birbirinden lezzetli tatlar sunan Liçi House, pandemi nedeni ile kahvaltı keyfini evde yapmak isteyenlere paket servis imkanı da sunuyor.

Açık havada kahvaltı özlemi çekenler için İstanbul’un tarihi semti Kanlıca’da bahçesi ve terası ile hizmet veren Liçi House, pancake, pişi, bal-kaymak, kruvasan gibi lezzetlerin yer aldığı zengin serpme kahvaltısı ile ilgi görüyor. Hafta içi ve hafta sonu istenilen saatte kahvaltı imkanı sunan Liçi House, 100 yıllık tarihi ekşi mayadan ürettiği çeşit çeşit organik ekmeleri ile de kahvaltı menüsünü zenginleştiriyor.


Liçi House, öğle, akşam yemeği menüleri ve pastanesinde günlük üretilen yüzlerce çeşit tatlı ve tuzlu lezzetleri ile de ilgi görüyor. Pandemi koşullarına uygun olarak rezervasyonla hizmet veren mekan, deniz keyfi sunan terası ya da yeşillikler içindeki bahçesinde misafirlerin rahatlamaları ve sosyalleşmeleri için benzersiz bir ortam sunuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER