> Haberler > Tanıtım

Bayram sofralarınızı Thermomix’le lezzetlendirin...

Favori Lezzetler Logo

Bayram sofralarınızı donatacak et yemekleri hazırlamak Thermomix’le çok kolay!

Bayram süresince yemeklerinde ağırlıklıolarak et tüketenler için Thermomix birbirinden lezzetli ve çok özel onlarcatarifi ile sofralarınıza renk katmaya geliyor!

Mutfakların akıllı uzmanı Thermomix,uzmanşefleri tarafından geliştirilmiş tarifleri, tarif kitapları ve dijital çipisayesinde ağız sulandıran bayram sofraları hazırlamanızı inanılma kolay birhale getiriyor.

Tartma, öğütme, karıştırma, pişirme, parçalayarakkarıştırma, buharda pişirme, yavaş karıştırarak pişirme, çırpma, emülsiyon,kontrollü ısıtma, doğrama, hamur yoğurmagibi 12 özel fonksiyonu bulunandijital mutfak aleti Thermomix ile sağlıklı, kolay ve hızlı tarifler hazırlamak içinprofesyonel bir şef olmanıza da gerek kalmıyor.

Sağlıklı, pratik ve tasarruflu!”

Thermomix,buharda pişirme özelliği sayesinde dilerseniz etinizi, dilerseniz de yemeğinyanında servis edebileceğiniz sebzelerinizi sağlıklı bir şekilde buhardapişirme imkânı da sunuyor. Üstelik katlı pişirme özelliği sayesinde,kokuları birbirine karışmadan aynı anda birden fazla tarif hazırlayarak zamandanve enerjiden tasarruf etmenizi de sağlıyor.

Et yemeğinize eşlik edecek püre ve sosları da kolayca ve tamkıvamında hazırlamanıza da yardımcı oluyor.

Kuzu gerdan yahniden, frenk soğanlı patates ve kuşkunmoz eşliğinde bonfileve kuzu ve patlıcanlı pilava kadar onlarca özel et yemeği tarifini hazırlamak rehberlipişirme fonksiyonu sayesinde hızlı ve çok kolay.

Sadece pişirme kabına koymak üzere hazırlıklarınızı yapmak 15-20 dakikanızıalıyor, Thermomix sayesinde yemeğiniz pişerken başında beklemeniz ya dakarıştırmanız gerekmiyor. Size ve sevdiklerinize yumuşacık ve lezzetlietlerinizin tadını çıkarmak kalıyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER