> Haberler > Favori Lezzetler

Bonfilet’ten Köfteseverler için Köftehoor

Favori Lezzetler Logo

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, yeni ürünü Köftehoor ile mutfaklara pratiklik ve lezzet getiriyor. Dondurulmuş ürün grubunda bulunan Köftehoor misket köfteler özgün tarifiyle kolayca hazırlanıyor, katkısız içeriği ile sofralara zahmetsiz ve lezzetli alternatifler sunuyor.

Bonfilet, hazırlanması oldukça kolay olan misket köfte ürünü Köftehoor ile sofralara tat katmaya geliyor. Dana eti ve kuzu etinin lezzetli birleşiminden oluşan tadı ile tüketicisinin damak zevkine hitap eden Köftehoor; soğan, sarımsak, taze maydanoz, baharat karışımı ve tuz ile de tatlandırılıyor. 7-8 dakikada hazır olan lezzetli bir ziyafet için 150-160 °C’de ısıtılmış ve yağlanmış ızgara ya da tava yeterli oluyor.

Taze ve Güvenilir Sofralar

Katkısız ve MSG (monosodyum glutamat) içermeyen Köftehoor’un ambalajı, gıdaya teması uygun ve en güvenilir plastik türü olan PET/PE (Polietilen) malzeme ile gıda yönetmeliğine uygun şekilde üretiliyor. Ambalajın üzerinde yer alan QR kod ise birbirinden farklı ve lezzetli pişirme önerilerine kolaylıkla ulaşmaya fırsat tanıyor.

BİM marketlerde satışa sunulan pratik ve lezzetli Köftehoor misket köfteler, keyifli öğünlerinize eşlik ediyor ve köfte yemeyi daha eğlenceli hale getiriyor. Bonfilet Köftehoor, sofralarında pratik bir hazırlığa ihtiyaç duyanlar için leziz bir beslenme alternatifi oluşturuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER