> Haberler > Favori Mekanlar

Burger X

Favori Lezzetler Logo

Bir hamburgerden fazlasını isteyenler BURGER X’de daha fazlasını buluyor… 3 senedir hayatımızda olan Burger X; tüm malzemelerinin günlük olması ile dikkat çekiyor.

Tereyağlı biroche ekmeğinden, etin en lezzetli kısmına, 12 çeşit sosa ve magnolia tatlısına kadar her şeyin günlük ve taze olarak hazırlandığı Burger X; 14 farklı çeşit hamburgeri ile de tam bir burger şöleni yaşatıyor.

Kendine has soslarından mayoneX ve domateX ile farkı yakalayan Burger X’de değişik lezzetlere açık olanlar için ananaslı “Hawaii”,  yumurtalı “Egg X” ve vejeteryanlar için “Veggie” burgerler de mevcut.

Köz patlıcan ve biberle, çemensiz pastırma ve köy peynirinin uyumundan doğan nefis Anadolu Burger ise yine alışkanlıkları değiştiren bir lezzet. Tavuk severlerin de unutulmadığı Burger X’de sizin de favoriniz olacak bir burger mutlaka vardır.

Birbirinden lezzetli burgerler dışında; Burger X tarafından  “Yancı” diye adlandırılan ve el yapımı mozeralla sticks ile chicken fingers ve soğan halkasının özel paneleri de en az hamburgerler kadar bağımlılık yapıyor.

11.30 ‘dan itibaren hafta içi 24.00, Cuma – Cumartesi ise 02.00 ye kadar hizmet veren Burger X şubeleri, geniş servis alanı ile de burger severleri mutlu ediyor.

Üstelik telefonla siparişlerde % 10 indirimli...



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER