> Haberler > Favori Oteller

Çocuğunuza unutulmaz bir tatil hediye edin!

Favori Lezzetler Logo

Antalya-Belek'te çam ormanlarının içerisinde, Acısu Nehri ve deniz kıyısında doğanın bütün cömertliğini sunan Gloria Hotels & Resorts, çocuklarına tatil hediyesi vermek isteyen aileleri unutmadı.

Yarıyıl tatilinin yaklaşmasıyla birlikte ailelerin çocukları için kaliteli ve verimli zaman geçirmelerine yönelik etkinlik arayışları başladı. Gloria Hotels& Resorts dört farklı konseptteki oteli ile bu yıl karne hediyesi vermek isteyen anne-babalara, çocukları ile dolu dolu zaman geçirmeleri ve yeteneklerini keşfetmeleri için bir kampanya paketi hazırladı.

Çocuğunuzun Sportif Yeteneğini Sömestr Tatilinde Keşfedin!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk çok kapsamlı spor kompleksi olan Gloria Sports Arena, çocuğunun potansiyelini keşfetmek isteyen ailelere “Junior Gladiator” veya “Young Athlete” test paketlerini sömestr dönemine özel fiyatlarla sunuyor. “Junior Gladiator” paketi kapsamında futbol, voleybol, basketbol gibi spor dallarını, “Young Athlete” ile de koşu, yürüyüş, atlama ve atma yeteneklerini keşfetme imkanı buluyor.

Gloria; çocukların yeteneklerini keşfedeceği zamanlarda, anne- babaların da keyifli vakit geçirmesi amacıyla sağlıklı yaşam uygulama paketi “Introduction To A Healthy Life” deneyimlerine sunuyor.

Çocuklara Özel Golf Dersleri

Çocukların ara tatilinde yorgunluklarını atmaları ve eğlenebilmeleri için Gloria Golf Club’ta ise her gün 1 saat ücretsiz golf dersini karne hediyesi olarak veriyor.

Uluslararası standartlarda dizayn edilmiş Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanı sahip olan yemyeşil sahada çocuklar, bu sporun inceliklerini öğrenerek dikkat düzeyi ve konsantrasyon gibi yeteneklerinin gelişmesini destekliyorlar.

Gloria Hotels&Resorts, yeşil ve maviyi kucaklayan doğası içinde yer alan 8 farklı a la carte restoranı ile beraber misafirlerine uzun süre unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinin dahil olduğu Gloria Serenity Resort’ta çift kişilik oda 1.071 TL’den, Gloria Golf Resort’ta 845 TL’den, Gloria Verde Resort’ta ise 868 TL’den başlayan paketlerle unutulmaz bir sömestr tatili vaat ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER