> Haberler > Vitrin

Çorbanın Şifasına Tat Lezzeti Geldi TAT’TAN GURME ÇORBA

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’nin öncü ve lider markası Tat, yeni ürün grubu ısıt ye sıvı çorbalar ile sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. “Tat Gurme Çorba” 4 farklı lezzetle tüketiciyle buluşuyor.

Türkiye’nin öncü ve lider markası Tat, yeni ürün grubu ısıt ye sıvı çorbalar ile sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. “Tat Gurme Çorba” 4 farklı lezzetle tüketiciyle buluşuyor. Tat Kremalı Domates, Tat Kremalı Mantar, Tat Kremalı Sebze ve Tat Kremalı Şehriyeli Tavuk Çorbası ile raflarda yerini alan ürünler koruyucu, renklendirici ve trans yağ içermeyen lezzetlerle harmanlandı.

Domates ürünleri, salça ve ketçap pazarının lider markası, 50 yıldan uzun süredir bitmeyen domates tutkusuyla fark yaratan Tat, “Tat Gurme Çorba” serisini tüketicisine sundu. Tüketicilere sadece ısıtarak tüketilebilecek çorba çeşitleri sunan Tat, hazırladığı çorbalar ile sofraları evde yapılmış kadar lezzetli bir şekilde zenginleştiriyor.

Sektörün öncü markası Tat, sağlık, kalite ve lezzetten ödün vermeden hazırladığı 4 çeşit çorba ile evde yemek hazırlamaya vakti olmayan, pratik ve hızlı lezzet sunmak isteyenlerin yardımına yetişiyor. Bir paket üründen çıkan 2 porsiyon ile günün her saatinde kolayca servis edilerek tüketilebilecek çorbalar hem doyurucu, hem de zengin besin içeriğine sahip.

Nefis yaz domatesleri kullanılarak hazırlanan Kremalı Domates Çorbası, rengi, kokusu, kıvamı ve tadı ile mükemmel, protein ve lif açısından zengin, koruyucu içermeyen Tat Kremalı Mantar Çorbası, hasadı yapılan sebzelerin tazeliği geçmeden üretilen Tat Kremalı Sebze Çorbası ve bütün zamanların en çok tercih edilen çorbalarından olan Tat Şehriyeli Tavuk Çorbası pratik yemek seven ve lezzetten ödün vermeyenlerin sofrasında yerini alacak.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER