> Haberler > Favori Oteller

D-Resort Ayvalık ile Huzur Veren Ruhunda Güvenilir Tatil

Favori Lezzetler Logo

Ayvalık’ın oksijeni bol havasında, deniz ve ormanla bütünleşen atmosferinde keyifli bir tatil sunan D-Resort Ayvalık Murat Reis, güven ve hijyen şartlarını en üst seviyede sunduğu hizmet anlayışıyla 12 Haziran’da sezonu yenilikleriyle açıyor. Ayvalık deyimiyle Ege kokusunu hissedeceğiniz, muhteşem gün batımı eşliğinde gastronomik lezzetlerin yer aldığı D-Resort Ayvalık, misafirlerin sağlığını, güvenliğini koruyarak gönül rahatlığıyla özgürce tatil yapabilmelerine olanak sağlıyor. Bir yenilik olarak bu sene gönül rahatlığıyla, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde otele ulaşmak isteyenler için kara yoluyla transfer hizmeti sunan Antur, D-Resort Ayvalık misafirlerinin bulunduğu şehirden, kapılarından özel araçla alınarak otele ulaşımını sağlıyor.

Misafirlerine keyifli bir tatilin yanı sıra, en üst hijyen ve güvenlik şartlarını sunmanın sorumluluğuyla hareket eden D-Hotels & Resorts, D-Resort Ayvalık Murat Reis oteliyle de misafirlerine özgürce tatil yapma imkânı sunuyor. Kuzey Ege mutfak kültürünü tadabileceğiniz Ayvalık’ta yer alan D-Resort Ayvalık Murat Reis, adalar manzarası karşısında, Türkiye’nin oksijeni en yüksek bölgesi Kazdağları’nın havasını soluduğunuz, dinlendirici konsepti, konforlu odalarıyla ruhunuzu dinlendirmeniz ve yenilenmeniz için fırsat sunuyor.

D-Resort Ayvalık, çalışan sağlığı başta olmak üzere misafirlerinin de güvenliğini korumak ve gönül rahatlığıyla keyifli, huzurlu bir tatil sunmak üzere Sağlık Bakanlığı ve ilgili kuruluşların almış olduğu tedbirleri eksiksiz uygulayarak, riskleri minimize etmek üzere tüm standartları titizlikle hayata geçiriyor.

 Otel çalışanlarının hijyen eğitimlerinden başlayarak otel dezenfeksiyonu için yeni teknolojiler kullanan D-Resort Ayvalık, misafirin otele gelişiyle temassız ateş ölçümünden, oda, lobi, SPA, plaj, havuz, restoran, açık-kapalı genel alanlar ve personel alanlarına kadar tüm noktaları kontrol altında tutarak derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon prosedürlerini hayata geçiriyor. Tüm ortak alanlarda sosyal mesafe kuralının yanı sıra, çalışanlara kapsamlı eğitimlerle misafirlerine en iyi hizmeti sunuyor.

Nefes kesen orman ve deniz manzarasında her biri konforlu ve şık olarak tasarlanmış Comfort, Superior, Bungalov, Deluxe, Süit ve Villa olarak hizmet veren D-Resort Ayvalık, misafirlerin odalardan ayrılışı sonrasında boş bırakılarak havalandırma yapıyor. Bir sonraki misafirin konaklama sürecine kadar, yoğun temas edilen yüzeyler özenle temizlendikten sonra ozon makinesi ile dezenfekte edilerek hijyen ve güvenilir bir ortam sunuyor.

D-Resort Ayvalık Murat Reis, deniz manzaralı, büyüleyici ambiyansı ile yenilenen Olives ve yenilenen dekorasyonuyla sahile uzanan Deck Bar ise şimdiye kadar tattıklarınızın çok ötesinde mezeleri ile yine bu yazın en keyifli yemeklerini sunmaya devam edecek. Otel, gıda güvenliği konusunda her zaman uyguladığı standartlara ek olarak, açık büfe servisi yerine, kişiye özel porsiyonlanmış kapalı ambalaj seçenekleri sunuyor. Masa, sandalye ve servis ekipmanları misafirlerine özel olarak dezenfekte edilerek, odaya servislerde kapalı servisin uygulanmasıyla güvenilir ve sağlıklı bir yeme içme hizmeti sunuyor.

Mavi bayraklı plaj sertifikasına sahip olan D-Resort Ayvalık Murat Reis’te açık havuz ve plajlardaki şezlong aralıkları, güvenli fiziki mesafe kuralına göre ayarlanıyor. Plaj ve havuz havluları, kapalı poşetler içinde görevli personel tarafından misafir kullanımına sunuluyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER