> Haberler > Favori Lezzetler

Divan’dan Ramazan Sofralarına Vazgeçilmez Tatlar

Favori Lezzetler Logo

Divan Pastaneleri, Ramazan ayında kurulan bereketli sofraların olmazsa olmazı taptaze Ramazan pidesinden leziz mi leziz güllaç tatlısına uzanan lezzetleri sevenleriyle buluşturuyor.

Divan Pastaneleri, Ramazan ayında kurulan bereketli sofraların olmazsa olmazı taptaze Ramazan pidesinden leziz mi leziz güllaç tatlısına uzanan lezzetleri sevenleriyle buluşturuyor. İftar sonrasında kahveye eşlik eden leziz çikolatalar ve pastalar ise Divan’ın vazgeçilmezlerinden…Bu eşsiz divanpastaneleri.com.tr adresinden tek tık ile ulaşmak mümkün.

İftar sofralarının vazgeçilmezi pide ve Ramazan ayının baş tacı hafif ve bir o kadar da lezzetli güllaç, Divan kalitesi ve tazeliğiyle hazırlanıyor. Divan Pastaneleri’nin iftar sofraları için hazırladığı birbirinden leziz tatlıları ekmekler ve kahveler takip ediyor. Kahvenin vazgeçilmez eşlikçisi Divan çikolataları, draje ve lokumları Ramazan tatları arasında yer alıyor. Divan Pastaneleri’nin iftar sofraları için özenle seçtiği lezzetlere, divanpastaneleri.com.tr adresinden tek tıkla ulaşmak mümkün.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER