> Haberler > Favori Lezzetler

Donuk Fırıncılık Ürünleri’nin gıda güvenliği TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile tescillendi

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’de ilk defa sadece donuk unlu mamül üretimi gerçekleştiren Donuk Fırıncılık Ürünleri, gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarıyla TSE-Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

YILDIZ Holding çatısı altında faaliyet gösteren, SuperFresh 7/24 Fırından ve Ülker Marifet markalarıyla bilinen donuk unlu mamül sektörünün öncü üreticisi Donuk Fırıncılık Ürünleri, Covid-19 tedbirleri kapsamında üretim tesislerinde alınması gereken tüm önlemleri eksiksiz şekilde tamamlayarak, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Tedarik aşamasından son ürün sevkiyatına kadar tüm önlemler alındı

Kurulduğu ilk günden bu yana üretim süreci standartlarını; tedarik aşamasından ev dışı tüketim kanalları ve son tüketiciye kadar detaylı bir şekilde kontrol altında tutan Donuk Fırıncılık Ürünleri’nin Genel Müdürü Ilgın Hasırcıoğlu, “Donuk Fırıncılık Ürünleri olarak Türkiye’nin ilk ‘sadece donuk’ unlu mamül üretimini gerçekleştiriyoruz. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisimizle sektördeki liderliğimizi korurken, hammadde alımından son ürün sevkiyatına kadar kalite kontrol süreçlerini yüksek standartlar çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında Donuk Fırıncılık Ürünleri üretim tesislerinde tüm yasal gereklilikler, ulusal ve uluslararası otoritelerin tavsiyelerine uygun şekilde ilk günden itibaren uygulanıyor. Resmi denetimler sonrasında TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ne sahip olmak Donuk Fırıncılık Ürünleri’nin gıda güvenliği alanındaki başarısını bir kez daha tescilledi” dedi.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER