> Haberler > Favori Lezzetler

Efsane Banvit Jumbo Sosis, yeni çeşitleriyle raflarda

Favori Lezzetler Logo

Banvit’ten Jumbo Sosis severlere müjdeli haber; Banvit Tütsülenmiş Piliç Jumbo Sosis Ailesi raflarda. Aileye yeni katılan Cheddar Peynirli Jumbo ve Mini Jumbo Sosis lezzet kaşifleriyle buluşuyor...

Türkiye’nin önde gelen gıda üreticilerinden biri olan Banvit’ten jumbo sosis severleri mutlu edecek bir haber geldi. Uzun yıllardır kahvaltı sofralarından sandviçe, mangaldan pizzaya kadar uzanan geniş bir yelpazede pek çok lezzete lezzet katan “Banvit Tütsülenmiş Jumbo Sosis”, geliştirilen iki yeni çeşidiyle birlikte artık Banvit Jumbo Sosis Ailesi olarak sevenleriyle buluşuyor.

Klasikten vazgeçemeyenlere: Tütsülenmiş Jumbo Sosis, küçük porsiyon sevenlere: Tütsülenmiş Mini Jumbo Sosis, lezzet kaşiflerine ise Tütsülenmiş Cheddarlı Jumbo Sosis.

Banvit, jumbo sosis severlerin sesine kulak verdi. Gelen talepler sonucunda Ar-Ge çalışmaları ve tat testleriyle genişleyen Banvit Tütsülenmiş Jumbo Sosis Ailesi raflarda ve e-ticaret platformlarında jumbo severleri bekliyor.

Cheddar peynirinin sevilen lezzetini, tütsülenmiş jumbo sosisle birleştiren Banvit Tütsülenmiş Cheddarlı Jumbo Sosis; hayattan keyif almayı seven, mutfakta yeni, farklı ve gurme lezzetler arayanlar için ideal bir seçenek. Ailenin bir diğer üyesi olan Banvit Tütsülenmiş Mini Jumbo Sosis ise özellikle kahvaltı ve mangal sevenlerin bir numaralı tercihi olmaya aday.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER