> Haberler > Vitrin

Evdeki Meksikalı RANCHİTO

Favori Lezzetler Logo

Şehrin Meksikalısı Ranchero, sevilen lezzetlerini evlere taşıdı. Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği mekan, popüler acı salon sosundan, damaklarda lezzet şöleni yaratan birbirinden özel baharat karışımlarına, buğday ve mısır tortillalarından, tarifi Meksika’da yaşayan büyük anneye ait ranch kokteyline kadar pek çok orjinal ürünü Türkçe’de “küçük çiftlik” anlamına gelen Ranchito markası altında buluşturdu. Ranchito.com.tr adresine girenler, kökü Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının özel tariflerini artık kendi evlerinde uygulayabilecek. Üstelik, siteye üye olarak alışveriş yapan herkes, ilk siparişlerinde yüzde 10 indirim avantajından yararlanabilecek.

Acının anavatanından Ranchito acı sos

Ranchito.com.tr adresinde satışa sunulan isli acı sos, Meksika’dan özel olarak getirilen kurutulmuş biberlerle hazırlanıyor. Ranchero müdavimlerinin yakından tanıdığı ve hemen her yemeğe kusursuzca eşlik eden acı sos, Ranchito şişelerinde mutfaklara girmeye hazır.

Mükemmel karışımlar…

Titizlikle harmanlanan birbirinden mükemmel Ranchito baharat karışımları,  tadıyla, kokusuyla, aromasıyla ve yemeklere kattığı tatlarla mutfaklarda lezzet şöleni yaratacak. Ranchito.com.tr’den sipariş edebileceğiniz Sazonador isimli karışım, birbirinden farklı aromaya sahip ot ve baharatların bir araya gelmesiyle oluşturuluyor. Kırmızı et ve tavuğa alışılmışın dışında tat veren bu karışımı ilk kez deneyenler çok beğendiklerini söylüyor. Sitenin baharat menüsünün bir başka yıldızı Nido, başta tencere yemekleri olmak üzere her türlü tarifte lezzet patlaması yaratıyor. Özellikle acı sevenlere hitap eden Chili Baharat ise, hem acılı hem lezzetli olması istenen tüm yemeklerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Ranchito öneriyor!

Ranchito’nun sos ve baharat siparişi veren müşterilerine özel birkaç önerisi var; Nido baharatını tüm yemeklerinizde pişirme aşamasında kullanın. Ayrıca her türlü paneleme harcında ununuza Nido’yu da ekleyerek mutlaka deneyin. Sazonador’u, et veya tavukları pişirmeden önce üzerine serptikten sonra ızgaraya atın. Eğer acıdan vazgeçemeyenlerdenseniz, Chili baharatını tıpkı Nido gibi pişirme aşamasında yemeklerinize ekleyin. Ya da dilerseniz pişmiş yemeklerinizin üzerine tıpkı pul biber gibi dökün. Unutmadan çorba severlere de bir not; dilediğiniz tüm çorbaların hazırlanma aşamasında Nido baharatını ekleyin. Acılı çorbalar içinse Chili baharatını kullanın.”

Ranchito markası altında sunulan Meksika lezzetlerini evlerine taşımak isteyenler, diledikleri zaman online sipariş verebilecekleri gibi, Ranchero şubelerinden ve markanın sosyal medya hesaplarından da alışveriş yapabilecekler.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER