> Haberler > Favori Oteller

Fairmont Quasar Istanbul, Kadınlar Günü’ne özel lezzetli programlar sunuyor

Favori Lezzetler Logo

Lüks ve konforu bir arada sunan Fairmont Quasar Istanbul, Kadınlar Günü için birbirinden özel kutlama alternatifleri ile misafirlerini bekliyor.

Fairmont Quasar Istanbul, Kadınlar Günü’ne özel olarak en güzel anlarınızı unutulmaz anılara dönüştürmek için şehre renk katmaya devam ediyor. Lezzetli menüler ve zengin alternatiflerin yer aldığı seçkilerde ister aileniz, isterseniz de arkadaşlarınızla bu özel günün keyfini çıkarabilirsiniz.

Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetlerin canlı müzik eşliğinde sunulduğu Stations Brunch, 8 Mart 2020, Pazar günü Kadınlar Günü’ne özel sürprizlerle misafirlerini bekliyor. Brunch’a iki kişi gelenlerden birini Fairmont Quasar Istanbul ücretsiz olarak ağırlarken, tüm kadınlara sürpriz hediyeler vererek Pazar brunch’ını unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

Izgara istasyonundan Uzakdoğu mutfağına, deniz mahsullerinden lezzetli mezelere, Meksika mutfağından Akdeniz’in taze ve dolu dolu tatlarına kadar uzanan menüsünün yanı sıra, zengin istasyonları, canlı pişirme şovları ve tatlı büfesi ile 12.00–15.00 saatleri arasında sunuluyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER