> Haberler > Favori Oteller

Fairmont Quasar Istanbul’dan Aşka Özel Kutlama

Favori Lezzetler Logo

Fairmont Quasar Istanbul, Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere keyifli bir müzik şöleni, zengin bir menü ve çiftlere özel masaj seçeneğiyle birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor.

Yılın en romantik günü 14 Şubat’ta aşkınıza ihtiyaç duyduğu özeni Fairmont Quasar Istanbul’un birbirinden cezbedici programlarıyla verin. Bu özel günde Fairmont Quasar Istanbul, sıcak atmosferi ile misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor.


Lezzet dolu bir Sevgililer Günü

Fairmont Quasar Istanbul’un beşinci katında yer alan ve Asya tatları ile olduğu kadar muhteşem Boğaz manzarasıyla da tanınan Ukiyo Lounge & Bar, yılın en romantik, aşk dolu gününde, keyifli bir müzik programı ve Executive Chef Soner Kesgin’in hazırladığı eşsiz bir menü ile çiftleri ağırlıyor.

İstanbul manzarası ve Boğaz’ın ışıklarına karşı keyifle geçirilecek bu özel gece saat 19:00’da kokteyl servisi ile başlayacak. Saat 20:00 itibarıyla akşam yemeği ile devam edecek Sevgililer Günü kutlaması, Özge Erdeniz’in canlı akustik gitar eşliğinde seslendireceği aşk şarkılarıyla taçlanacak. Romantizmi doruklarda yaşarken Uzak Doğu’nun benzersiz lezzetlerini tadacağınız Sevgililer Günü menüsünün kişi başı fiyatı 499 TL olup bir bardak köpüklü şarap dahildir.


Aşkınızı tazeleyin

Fairmont Quasar Istanbul’un, huzurlu atmosferi, ayrıcalıklı hizmetleri ve yenilikçi yöntemleri ile dünyanın en özel spa’ları arasında yer alan Willow Stream Spa’sı, Sevgililer Günü’nde keyifli anlar yaşamanız için sizi bekliyor. Vücudunuzu ve ruhunuzu aynı anda bütünsel biçimde iyileştirecek olan terapilerin uygulandığı aşıklara özel VIP süitte 60 veya 90 dakikalık masaj alan çiftlere 30 dakikalık yüz bakımı hediye edilecek.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER