> Haberler > Favori Lezzetler

Favorilezzetler ekibinden Balıkesir’e Lezzet Turu

Favori Lezzetler Logo

Favori Medya Gurubu, gurme şef ve yazarlarıyla Balıkesir’e ‘Gastro Gezi” düzenledi.

Favori Medya Gurubu, gurme şef ve yazarlarıyla Balıkesir’e ‘Gastro Gezi” düzenledi. Balıkesir Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi’nin daveti üzerine gerçekleştirilen 3 günlük “Gastro Gezi” seyahatinde Balıkesir ili ve ilçelerinde yerel lezzetler, mutfak showları, tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı buldu. 3 gün süren gezi süresi boyunca birbirinden ilgilinç yöresel lezzetleri tatmanın yanısıra, Balıkesir’in gastronomi yatırımlarına şahit oldu.


Gezi süresi boyunca favorilezzetler yazarları Balıkesir’in önde gelen favorimekanlarını da ziyaret etti. Bol bol fotoğraf çekerek paylaşımlarda bulundu. Ziyaret edilen mekarlarda yapılan söyleşiler de firma sahipleri yeme içme sektörünün pandemiden dolayı etkilendiklerini, hijyen kurallarına riayet ettiklerini söylediler.

Yerel yönetimlerin mutlak suretle bu süreçte Gastronomi ve Turizm faliyetlerine ağırlık vermeleri gerektiğini dile getirdiler.


Gezinin son gününden Bandırma Belediyesi’nin Favori Medya Gurubu yazarlarına hazırlamış oldukları görülmeye değer festival ise hayranlık uyandırdı. Küçük festivalde yörenin önde gelen lezzetleri yazarlara ve influencerlara sunuldu.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Dilek Ekşi

6 Yorum

2020-08-22 21:17:34

Balıkesir’in tarihi yerlerini ve unutulmayan lezzetlerini keşfetmek güzel bir deneyim oldu ✌️



Yorumlar (1)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER