> Haberler > Etkinlik

Feriye’de Festival Rüzgarı Başladı

Favori Lezzetler Logo

Feriye ve Fayda Studio işbirliği ile hazırlanan “Feriye Family Fest”, “Plak Festivali” ve“Feriye’de Akşam Pazarı” etkinlikleri için hazırlıklar başladı. Nisan ve Mayıs aylarını not etmeyi unutmayın.

Şehrin en merkezi ve gözde noktalarından Feriye, Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleşecek festivallerinin tarihlerini duyurdu. Feriye FamilyFest 4 – 5 Nisan 2020 tarihlerinde ara karne döneminde gerçekleşecek. Müzik severleri, plak tutkunlarını bir araya getirecek Plak Festivali 19 Nisan’da gerçekleştirilecek. 23 Nisan – 23 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek Feriye’de Akşam Pazarı ile yazın ilk günlerini birlikte Feriye’de karşılayacağız.

Eğitimin ara tatile girdiği 4 Nisan - 5 Nisan 2020 tarihinde, ailece katılabileceğiniz FamilyFest ile 4-14 yaş aralığında çocuklar tüm gün ilgi duyduğu alanlarda eğlenceli aktiviteler ve atölye çalışmaları yaparken, aileler de birbirinden farklı tasarım markaları ile tatilin her dakikasını dolu dolu geçirecek.

Dünyada son yıllarda geleneksel hale gelen ve her yılın Nisan ayının 3. haftasonu kutlanan “Dünya Plak Günü” 19 Nisan 2020 Pazar günü Feriye’de kutlanacak. Tüm gün DJ performansı ve konserlerin olacağı müzik dolu etkinlikte, plak mağazalarının stantları olacağı gibi, yerli ve yabancı plakların sunulacağı çok özel bir plak müzayedesi de yapılacak.

Yazın ilk günlerinde kurulacak “Feriye’de Akşam Pazarı”, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek birbirinden farklı tasarım markaları, geleneksel lezzetleri, atölye çalışmaları, çocuklara yönelik aktiviteleri ile 23 Nisan – 23 Mayıs 2020 tarihlerinde açık olacak. Saat 17:00’de açılacak Akşam Pazarı 23:00’e kadar açık kalacak.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER