> Haberler > Favori Oteller

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta Ay Işığı Geceleri

Favori Lezzetler Logo

İstanbul Boğazı’nın nefes kesen manzarasına sahip Four Seasons Hotel Bosphorus misafirlerini, her çarşamba günü “Moonlight by Bosphorus” konsepti altında Barbaros’un güçlü sesi ile müzik ve lezzet dolu gecelere davet ediyor. Geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla dikkat çeken Barbaros, çarşamba geceleri farklı konseptlerle misafirlere müzik şöleni sunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz’ın mavi sularına karşı ferah terasında çarşamba günleri saat 21:30-23:30 arasında misafirlerine beğenilen sanatçı Barbaros ile keyifli anlar yaşatıyor. “Moonlight by Bosphorus” konseptiyle sahne alacak olan Barbaros her hafta değişen konseptler ile farklı repertuvarlar sunuyor. Baş Aşçı Savaş Aydemir ve ekibinin hazırladığı 4 bölümden oluşan menü müzik dolu bu keyifli gecelere lezzet katıyor.

Canlı müzik sahnesinin başarılı ismi Barbaros, 2 Eylül’de unutulmaz Fransızca şarkıları, 9 Eylül’de en güzel İtalyanca şarkıları seslendiriyor. Beğeni ile izlenen sanatçı, 16 Eylül’de ise Four Seasons Hotel Bosphorus misafirlerini bu kez dünya müziğinin en özel klasiklerine doğru çok özel bir yolculuğa çıkarıyor. Barbaros, geniş repertuvarının yanında poptan caza, operadan dünya müziğine kadar dinleyenlere geniş bir seçki sunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz’ın etkileyici mavisine karşı terasında lezzetli tatları ve ay ışığı eşliğinde müzik tutkunlarnı bekliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER