> Haberler > Tanıtım

Gastronomi Turizmi Derneği’nin İtalyan Lezetleri Tadım Etkinliği Tam Puan Aldı

Favori Lezzetler Logo

Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ve Marka Doktoru Gürkan Boztepe koordinasyonu ile Atelier Rustico İtalya işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen, geleneksel hale gelen "İtalyan Lezzetleri Tadım Etkinliği"nin üçüncüsü Qubbe Dedeman ev sahipliğinde yapıldı.

Geceye Türsab Genel Sekreteri Melike Ertekin, Türsab Pazarlama Kordinatörü Levent Demirel, Türsab Gastronomi İhtisas Başkanı Ömer Kartın, THY Nepal Müdürü Abdullah Tuncer Keçecioğlu, Sağlık ve Kültür Turizm E. Bakanı Bülent Akarcalı, Özbekistan Turizm Bakanlığı yetkilileri, Özbekistan Gastronomi  Turizm Derneği Başkanı Gulnoza Odilova, Türkiye Rehberler Odası Başkanı  Suat Tural, Alaçatı Derneği Başkanı Ali Kırmızıoğlu, İtalya’dan gelen lüks segment oteller, organik gıda üreticileri ile turizm ve gıda sektörünün temsilcileri vedernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

İtalyan Konsolosluğu Ticari Ateşe Giovanni Turturiello, Fahri Konsolos Oya İzmirli ve İtalyan Ticaret Ofisi Başkanı Riccardo Lendi'nin de katıldığı etkinlikte, İtalya'nın farklı bölgelerine  ait özel şaraplar, organik ve biyolojik yöntemlerle üretilen zengin peynir çeşitleri, yöresel  et ürünleri ve farklı gastronomik lezzetlerin sunumu yer aldı.

Köklü tarihi geçmişi ile bir lezzet mirası olan Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak misyonu ile kurulan Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), kültürel ilişkiler kapsamında farklı ülkelerin yörelerine özgü gastronomik zenginlikleri de Türkiye’de tanıtarak iyi niyet ve dostlukların gelişmesine katkıda bulunarak gönüllü lezzet elçiliği yapıyor.

Turizm, Gıda, Sanat ve Sağlık sektörlerinde, önde gelen  İtalyan markalarının, uluslararası tanıtımını ve pazarlamasını yapan” ATELIER RUSTICO”, aynı zamanda, merkezi Venedik’te bulunan etkinlik Şirketi aracıyla , İtalya’nın tüm bölgelerinde düğün, davet, toplantı ve turorganizasyonları da yapmaktadır.Bugüne kadar, aristokrasi ve profesyonelliği öne çıkardığı birçok başarılı etkinliğe imza atmıştır.

Vino Dessera' da geceye katkı sağladı.

EMIT FUARI NE ZAMAN BİTECEK?

  • A. 1 ŞUBAT’TA
  • B. 2 ŞUBAT’TA
  • C. 3 ŞUBAT’TA
  • D. 4 ŞUBAT’TA
Sonuçları Göster

İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER