> Haberler > Favori Oteller

Gloria Hotels & Resorts; Açık ve Kapalı Alandaki Toplantı Salonları ile İlgi Görüyor

Favori Lezzetler Logo

Antalya Belek’te çam ağaçlarıyla çevrili bir alanda konumlanan, kongre ve toplantılar için ideal buluşma noktası olan, Avrupa’nın en geniş kapsamlı ve modern oteli Gloria Hotels & Resorts; pandemi döneminin ilk fiziki bilimsel toplantısına ev sahipliği yaptı. Sosyal mesafe kuralları kapsamında bir araya gelen 160 hekim ve ilaç firmalarının katılımı ile gerçekleşen yeni normalin ilk kongresinde, üst düzey sağlık önemleri ön plandaydı.

Co-vid 19 döneminde salgının yayılmasını önlemek amacıyla geçici süre ile yasaklanan bilimsel toplantılar ve buluşmalar, pandemi dönemi boyunca online platformlar üzerinden yapılırken; yeni normal ile fiziki toplantılar da sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılmaya başladı. Pandeminin ilk fiziki bilimsel toplantısı için hekimler ve ilaç firmaları 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Dermatoloji Günleri için Gloria Hotels & Resorts’ de bir araya geldi. Kongrede yoğun sağlık tedbirleri ön plandaydı ve tüm davetliler kurallara uyma konusunda özverili davrandı. Toplantı salonlarına girişlerde kişilerin özel olarak ateş ölçümleri yapıldı, davetlilere maske takılma zorunluluğu sürekli hatırlatıldı ve maskesiz misafirler toplantı salonuna giriş yapamadı. Davetliler sosyal mesafe aralığı olan 1.5 m aralıklarla, özel oturma düzeninde ağırlandı. Uzun bir aranın ardından yapılan toplantı tüm davetlilere birebir iletişimin ve direkt insan etkileşiminin önemini bir kez daha hatırlattı.

Gloria Hotels & Resorts; Açık ve Kapalı Alandaki Toplantı Salonları ile İlgi Görüyor

Antalya’nın doğal güzelliklerini koruyan, şık ve geniş kapsamlı otel konsepti ile Gloria Hotels & Resorts; uluslararası toplantı, kongre ve organizasyonlara profesyonel ekibi ile hizmet veriyor. Çeşitli alanlardan ve farklı temalardan buluşmalara uygun salonları ile Avrupa’nın en geniş kapsamlı oteli; yüksek hizmet kalitesi ile ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor. Gloria Golf Resorts, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort Toplantı Salonları, Kongre Merkezi ve açık alan etkinlik mekanları ile etkinlik için mekan arayışında olanlara şık alternatifler sunan Gloria Hotels & Resorts; Türkiye’nin ve Dünya’nın çeşitli bölgelerinden misafirlerine, takımlara, turnuvalara, toplantılara ve kongrelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER