> Haberler > Favori Lezzetler

Grand Hyatt İstanbul Güvenilir Bir Yaz Keyfi Sunuyor

Favori Lezzetler Logo

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, Global Biorisk Danışma Konseyi (GBAC) tarafından denetlenen Hyatt Care & Cleanliness Commitment programını uygulayarak temizlik ve güvenliği en üst düzeyde tuttu ve 15 Temmuz’da kapılarını tekrar açtı. Şehrin göbeğinde, kalabalıktan uzak bir alternatif sunan Grand Hyatt Istanbul, yeşillikler içinde gizli bahçesinde bulunan havuzunda ya da 34 Restoranı’nda Executive Şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı yaza özel menüleriyle bu yazın tadını çıkarmanız için bekliyor.

 Grand Hyatt İstanbul, her zaman en önemli önceliği olan güvenlik ve sağlık konularında misafirlerine ve iş arkadaşlarına önem ve değer verme taahhüdü doğrultusunda, Hyatt Care & Cleanliness Commitment programının yanında Sağlık ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediği prosedürleri birebir uyguladı. Odalar, lobi, spor salonu, havuz, restoran, açık-kapalı genel alanlar ve personel alanlarına kadar bütün noktaları kontrol altında tutan uygulamalarıyla misafirlerinin her zamankinden daha güvenli ve sağlıklı hissetmesini sağlayan Grand Hyatt İstanbul’da gönül rahatlığıyla güneşin ve günün tadını çıkarabilirsiniz.

İtalyan Executive Şef Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan menüleriyle 34 Restoran da sevdiklerinizle gastronomik bir deneyime çıkabilir veya havuz kenarında yer alan Gazebo Restoran & Bar’da İtalyan pizzaları ve tapasları, ev yapımı burgerler gibi pek çok lezzeti, serinleten smoothieler ve mükemmel kokteyller eşliğinde tadabilirsiniz.

Hyatt Care & Cleanliness programını, Hijyen Müdürünün de dahil olduğu tıbbi uzmanlar ve sektör profesyonellerinden oluşan bir çalışma grubu önderliğinde yürüten Grand Hyatt İstanbul, bu yaz İstanbul’un tadını çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor.

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER