> Haberler > Favori Mekanlar

Helmut Sachers Roastery Sevgililer Günü’ne hazır

Favori Lezzetler Logo

1929 yılında Viyana’da kurulan ve kurulduğu günden beri geleneksel Viyana usulü kavurma yöntemiyle kahveyi kavuran Helmut Sachers, Ocak ayında İstanbul’la çarşı konseptiyle buluşmuş, 1000 metrekarelik alanda kahve ve çay dışında İtalyan ve Viyana lezzetlerini bir araya getirdiği restoranının kapılarını önceki hafta açmıştı.

İtalyan Şef Matteo Bertuletti, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı menüsüyle farklı lezzetleri misafirlerine sunmaya hazır ve rezervasyon

İtalyan ve Viyana lezzetlerini, kaliteli ve deneyim odaklı merkezinde bir araya getiren Helmut Sachers, özel restoranı Helmut Sachers Bistrot ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nü farklı bir lezzet deneyimi ile kutlamak isteyen misafirlerini ağırlamaya hazır.


Ana yemek öncesi dileyen misafirlerin katılabileceği çikolata workshop’ının ardından ikram edilecek akşam yemeği için Sevgililer Günü’ne özel iki farklı menü hazırlandı. İlk menüyü tercih etmek isteyenler Çıtır Ördek, Dana Kuyruk Ravioli, Izgara Bonfile ve Praline Feuilette’yi tadacak. İkinci alternatifte ise Füme Somon, Karidesli Fagottini, Alabalık Fileto ve yine Praline Feuilette yer alıyor.


Kökleri Viyana’ya uzanan Helmut Sachers, yeni deneyim merkezi Roastery alanıyla misafirlerini Viyana lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Çarşı konsepti ile sadece yemek değil, kahve ve çay ile özel patisseri ve butik çikolata alanları ile misafirlerine farklı ve özel lezzetleri bir araya getirerek sunuyor. Mekanda yer alan dev kahve makinesinde her gün kavrulan taze kahvelerin kokusu da misafirlere eşlik ediyor.


Şef Matteo Bertuletti’nin İtalyan dokunuşu ile İtalyan ve Viyana lezzetlerini bir araya getirdiği Helmut Sachers Bistrot, Sevgililer Günü’ne özel rezervasyonla misafirlerini kabul ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER