> Haberler > Favori Oteller

İbis tüm dünyada genç müzisyenlerin sesini duyuruyor!

Favori Lezzetler Logo

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu çatısı altındaki İbis otelleri tüm dünyada genç müzisyenlerin sesini duyurmak amacıyla desteğini sürdürüyor.

İbis otelleri Türkiye’de de Radyo Boğaziçi Sınırsız Müzik Günleri’nin sponsorluğunu üstlenirken, etkinlikte büyük ilgi gören ‘Battle of the Bands’ yarışmasının birincisi Bahr müzik grubu oldu.

FRANSA merkezli Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu çatısı altındaki İbis otelleri dünyanın her yerinde yükselmekte olan yeni sanatçıları ve genç müzisyenleri desteklemeyi sürdürüyor. İbis bu kapsamda bağımsız müzik gruplarının sesini duyurmak amacıyla Türkiye’de de ülkemizin dört bir yanındaki yetenekli müzisyenleri bir araya getiren ve ‘radyo boğaziçi’ tarafından hayata geçirilen ‘Battle of the Bands’ yarışmasının sponsorluğunu üstlendi. İbis’in müzisyenlere desteği doğrultusunda gerçekleştirilen yarışmanın birincisi Bahr müzik grubu oldu.

İbis “radyo Boğaziçi” sınırsız müzik günlerine paralel olarak, dünya çapında da dünyanın dört bir yanındaki İbis otellerinde 80'den fazla sanatçının performanslarıyla bir İbis Müzik yarışması düzenledi. Yarışmaya 17 ülkeden katılan 89 yeni sanatçı finalde Macaristan'ın Sziget Festivali'nde İbis tarafından sunulan Avrupa Sahnesinde birincilik için yarıştı. Sziget finalinde ise bağımsız bir jüri ekibi tarafından seçilen Maria Yfeu, ibis MÜZİK Yarışması'nın kazananı olarak ilan edildi.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER