> Haberler > Favori Oteller

İstanbul Marriott Hotel'de Aşkın Evrenselliği

Favori Lezzetler Logo

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü aşkın evrenselliğini ön plana çıkaran çok özel bir menü ile karşılamaya hazırlanıyor. Usta Şef Metin İşçi tarafından aşk kadar evrensel tatlarla hazırlanacak Sevgililer Günü menüsünde aşk en lezzetli haliyle dile geliyor. Norveç, Japon, İtalyan, Türk ve Fransız mutfaklarından lezzetlerin 5 aşamalı olarak sunulacağı menüye Şefin özel olarak seçtiği 1 şişe şarap da eşlik edecek.

Ayrıca, Sevgililer Günü’nü karmaşadan uzak, rahat ve dingin kutlamak isteyen sevgililer için Marriott Şişli bünyesinde yer alan dünyaca ünlü Elemis Spa çiftlere özel masaj ve bakımlarda indirimler sunuyor.  

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, aşkın evrenselliğine vurgu yapan çok özel bir menü ile karşılamaya hazırlanıyor. Usta Şef Metin İşçi tarafından aşk kadar evrensel tatlarla hazırlanacak Sevgililer Günü menüsünde aşk en lezzetli haliyle dile geliyor. Norveç, Japon, İtalyan, Türk ve Fransız mutfaklarından aşka özdeş lezzetlerin 5 aşamalı olarak sunulacağı menüye Şef’in özel olarak seçtiği, menüdeki lezzetleri tamamlayacak 1 şişe şarap da eşlik edecek.

Marriott Şişli’nin keyifli restoranı The Dish Room’da Sevgililer Günü Yemeği bu sene leziz mezelerle başlıyor.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER