> Haberler > Etkinlik

Izıpızı ile Kayak Pistlerinin En Renkli Yıldızı Olun

Favori Lezzetler Logo

IZIPIZI, kış sezonda sadece yetişkinler için değil, çocuklar içinde birbirinden renkli kayak gözlüğü modelleri ile hem şık hem de fonksiyonel seçenekler sunmaya devam ediyor.

Paris’in ikonik gözlük markası Izipizi, her yaştan insana farklı ihtiyaçlara yönelik kayak gözlükleri ile hem şık hem fonksiyonel seçenekler sunmaya devam ediyor. Izipizi gözlükler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da satışa sunuluyor.

Bembeyaz kayak pistlerine Izipizi kayak gözlükleri ile renkli bir soluk getirin. Kayak yaparken güvenli hareket edebilmeniz için kullanımı rahat Izipizi gözlükler, dağların stil ikonlarından biri olmanızı sağlayacak.

Izipizi kurulduğu 2010 yılından bu yana, tüm yaş gruplarında ve yaşamın her anında kullanım için kendini yenilemeyi başarıyor. Kullanıldıkları her yerde en çok unutulan objelerin başında gelmesinden yola çıkarak Izipizi gözlükler, bulundukları her ortamda kolayca fark edilmelerini sağlayan rengarenk tasarımlarıyla alışkanlıklarınızı değiştiriyor.

Sun Snow Junior

Izipizi yeni sezonda sadece yetişkinler için değil, çocuklar içinde birbirinde renkli modellere imzasını atıyor. 6 farklı renk seçeneği sunduğu koleksiyonunda, çocukların rahatça takması için yandan açılan tokalı kısım sayesinde kask ve şapka ile kullanıma uygun modeller hazırladı. Yetişkinlerde olduğu gibi 3 lens özelliğine sahip gözlükler, kötü hava koşullarına dayanaklı ve maksimum göz koruma özelliğine sahip.

Sun Snow

Hava nasıl olursa olsun kayak ve snowboard sevenler için tasarlanan koleksiyonda, maksimum konfor ve koruma garantisi ön planda. Sun Snow gözlükleri; sadece minimalist ve modaya uygun değil, aynı zamanda tüm hava koşullarında mükemmel görüşe sahip.

Sun Glacier Plus

Hem şık hem de sofistike olan bu seri 6 farklı renk seçeneğiyle dikkat çekici. Anti-Fog özelliği ve iki cam arasındaki hava katmanı sayesinde buğu oluşumunu engeller. Kask ile kullanıma uygundur.

Pop Corner Hakkında;

2012 yılından buyana global pazarda trend olmaya başlayan markaları keşfederek Türkiye’ye getiren Can Yörükoğlu tarafından kurulan Pop Corner, Izipizi, The White Brand, Chimi gibi ikonik markaları modaseverlerle buluşturuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER