> Haberler > Favori Lezzetler

Kadı Kızı ile yeni yılda sofralarınızı yeniliklere açın!

Favori Lezzetler Logo

Yeni yıla sayılı günler kala sevdikleriyle muhteşem bir başlangıç yapmak isteyenler için hediye arayışları başladı.

Mutfakta sıra dışı renkleriyle göze çarpan ürünlerini hediye arayanların beğenisine sunan Kadı Kızı, tüm ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimiyle cebini düşünenlere de destek oluyor. Tencere setinden çaydanlığa yemek takımından kek kalıbına kadar birçok ürünü ile hediye seçenekleri arasında yer alan Kadı Kızı, mutfakta geçirilen zamanı keyifli hale getiriyor. 


Stresli ve yorucu bir yılı birbirinden güzel hediyelerle geride bırakmak için hediye arayışında olanları tatlı bir alışveriş heyecanı sardı. Hediye seçenekleri arasında birçok ürünü yüzde 50’ye varan efsane indirimiyle sunan Kadı Kızı, sevdikleriniz için hazırlayacağınız sofraların özel sunumlarına eşlik ediyor.

Eşsiz Yemeklerin Tadını Kadı Kızı ile Çıkartın 


Anadolu mutfak medeniyetlerinden esinlenerek üretilen Kadı Kızı, sahan takımından çaydanlığa kek kalıbından tencere setlerine kadar birçok ürünü satışa sunuyor. Ergonomik ve ısıya dayanıklı dekoratif kulpları ile tencere seti, leke tutmayan dış yüzeyi ve yanmaz yapışmaz iç yüzeyi ile vazgeçilmez tercihlerden oluyor. Kullanılan malzemeler sayesinde daha az yağ ile yapılabilen daha lezzetli yemeklerin paylaşıldığı tencere setlerinde, altın ve gümüşün siyahla, okyanus mavisi renginin bakırla birleşmesiyle ortaya çıkan asillik mutfağınıza farklı bir hava katıyor. Sağlıklı granit ile üretilen ister ocakta ister fırında kullanılabilen sahan takımları okyanus mavisi tonlarının gümüşle uyumu ile yeni yıl kahvaltınıza eşlik ediyor. Aynı zamanda lezzetli yeni yıl keklerinizin şekil alacağı kek kalıbı, okyanus mavisinin bakır ve siyahın altın işleme modelli çaydanlık takımları ile mutfakta sıradanlığı bozan Kadı Kızı, yeni yılda sofranızda keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

Sağlıklı ve hijyenik materyaller ile üretilen tüm Kadı Kızı ürünleri Trendyol ve Hepsiburada’da satışa sunuluyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER