> Haberler > Favori Mekanlar

Kafkas Çiftliği ile Lezzet Dolu Bayram Sofraları!

Favori Lezzetler Logo

Tamamen doğal, yerli, açık besi ürünleri ile ilgi gören ve online alışverişin keyfini, güvenini yaşatan Karkas Çiftliği, bayram sofralarına lezzet katıyor!

24 senelik karkas et üretimi tecrübesine sahip ailenin yeni jenerasyon temsilcisi Mert Tutak’ın kurduğu Karkas Çiftliği, dana, kuzu etleri, dana ilikli kemik suyu, aromalı ilik suları, pişirmeye hazır gurme kebapları, peynir çeşitleri, tereyağı ile bayram sofralarına lezzet katıyor.

Bayram demek bereketli ve lezzet dolu sofralar demek… Evde geçirdiğimiz ve tedbiri elden bırakmadığımız şu günlerde, bayram geleneğini mevcut şartlar altında ve güvenli bir şekilde devam ettirmek istiyorsanız, çiftlikten sofraya tamamen doğal, yerli, açık besi ürünlerini adrese teslim online alışveriş imkanıyla sunan Karkas Çiftliği imdadınıza yetişiyor.


Kendiniz ve sevdikleriniz için en güzel ve iştah kabartan bayram kahvaltılarını ve yemeklerini www.karkasciftligi.com adresi üzerinden seçeceğiniz ürünlerle hazırlayacak, bayram neşesini ve mutluluğunu bu sene de yaşamaya devam edeceksiniz. Üstelik, Karkas Çiftliği sayesinde sevdikleriniz için seçeceğiniz ürünleri, onların adresine teslim edilecek şekilde sipariş edebilir, bayram hediyelerinizle bayram bereketini ve mutluluğunu paylaşarak arttırabilirsiniz. 

Tüm lezzetlerini www.karkasciftligi.com web sitesi üzerinden satışa sunan Karkas Çiftliği, et çeşitleri için sadece İstanbul içi sipariş alıyor, dana ilikli kemik, şarküteri ürünleri ve peynirlerini de tüm Türkiye’ye kargo ile taptaze ulaştırıyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER