> Haberler > Vitrin

Kahveni İster Al-Götür Yap İster Eve Söyle Gelen Kutusu

Favori Lezzetler Logo

Sokağa çıkma kısıtlamalarının başlaması kahvecileri, al-götür servise ve online satış kanallarına yönlendirdi.

Pandemi vakalarının artmasına karşı tedbir olarak uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, kafe ve restoran işletmecilerini al-götür servis ile birlikte online satışa yöneltti. Özellikle zincir kahve mağazaları konsept olarak uyguladıkları al-götür sistemine sosyal mesafeyi koruyarak devam ederken online satış kanallarından da ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.

Türkiye’nin ilk 5. nesil zincir kahve mağazası Kaave Roastery, al-götür sistemiyle mağazalarında kahvelerini misafirlerine sunmaya devam ederken kaave.com.tr üzerinden de ister öğütülmüş ister çekirdek olarak paket kahvelerini satışa sunuyor.

Evde kalma sürecinde kahveseverleri kahvesiz bırakmayacaklarının altını çizen Kaave Roastery Yönetim Kurulu Üyesi Doğa Kaya, “Koronavirüs pandemisinin son günlerde etkisini artırması ve uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle kafe, restoran gibi işletmeleri online satış kanallarında daha fazla göreceğiz. Kahve tüketicisi artık ne içmek istediğini çok net biliyor ve son yıllarda yeni nesil kahvecilerin sayısının da oldukça artması kahveseverleri birer gurme haline getirdi. Kahve, pek çok insan için bir tutku. Bu dönemde insanların tutkularından ayrı kalmamaları ve evlerinde alıştıkları lezzetlere ulaşmaları için kendi kahvelerini yapmaları konusunda onlara destek olacağız. Al-götür servisimizin yanı sıra online satış kanalında çekirdek ya da öğütülmüş haldeki paket kahvelerimize yoğun talep var. İnsanların, pandemi döneminde kendilerine baristalık yapabilmeleri için kahvelerimiz ve makinelerimizle yanlarındayız.

Kahveseverler, menümüzde yer alan kahvelerimizi al-götür sistemiyle Kaave Roastery mağazalarından alabilirler. Nitelikli ve kaliteli kahve keyfini evlerine taşımak isteyenler ise internet sitemiz üzerinden kahve siparişi verebilirler. Umarım pandemi etkisi, alınan tedbirler doğrultusunda azalır ve en kısa zamanda mağazalarımızda, menümüzde yer alan özel kahveler, çaylar ve lezzetli yiyeceklerle misafirlerimizi ağırlarız. Tedbirlere ve kurallara uyarak bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.“ dedi.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER