> Haberler > Favori Lezzetler

Karkas Çiftliği’nden bir ilk: “Doğal Aromali ilik suyu”

Favori Lezzetler Logo

Çiftlikten sofraya, %100 yerli, doğal ve açık besi etleri, tereyağı ve peynirleri, pişirmeye hazır gurme lezzetleri, şarküteri ürünleri ile alanında fark yaratan Karkas Çiftliği, Zencefil & Limon, Kırmızı Biberli, Portakal & Tarçın çeşitleriyle geliştirdiği, hem doğal, hem de enerji kaynağı, doğal aromalı ilik sularıyla bir ilke imza atıyor!

Yeme – içme sektörünün online kanaldaki yeni oyuncusu Karkas Çiftliği, Adıyaman, Bursa, Tekirdağ ve Edirne’de bulunan kendi çiftliklerinde ürettiği, %100 yerli, doğal ve açık besi etleri, pişirmeye hazır gurme lezzetleri, tereyağı ve peynirleri, şarküteri ürünlerinden sonra şimdi de bir ilk olan ve pişirmeye gerek kalmadan rahatlıkla içilen doğal aromalı ilik sularıyla öne çıkıyor. 

İçinde bulunduğumuz dönemde doğal bağışıklık destekleyici özelliği ile değeri daha da iyi anlaşılan, geleneksel mutfağımızın en önemli malzemelerinden olan ilik suyunu, her an, her yerde, pişirmeden içmeye hazır üreten, içine de zencefil, limon, kırmızıbiber, tarçın, portakal gibi doğal malzemeler ekleyen Karkas Çiftliği, doğal aromalı ilik sularının her birinde lezzet ve enerji sunuyor. 

 Dana kaval kemiklerini 14 saat boyunca kısık ateşte pişirerek ve ilik suyunu çıkaran Karkas Çiftliği, özel olarak geliştirilen yüksek donanımlı su arıtma cihazlarıyla doğal suyu içerisinde bulunan zararlı maddelerden ayrıştırıyor. Yetişkinler ve çocuklar için en ideal ph seviyesinde, yüksek kalite içme suyunu elde eden Karkas Çiftliği, bu suyu testler ve analizlerden geçirerek elde ediyor. Bu sayede ilik suyu ile birleştirilen kemikteki kalsiyum ve yararlı maddelerin doğal aromalı ilik sularına doğrudan geçmesini sağlayarak %100 saf ilik suyunu en hijyenik koşullarda elde ediyor. Bunları farklı doğal malzemeler ile destekleyerek pişirmeden içmeye hazır şişeleyen Karkas Çiftliği’nin çeşitleri arasında, Zencefil & Limon, Kırmızı Biberli, Portakal & Tarçın bulunuyor.


Bağışıklık destekleyici özelliği ve tam bir kolajen kaynağı olan Karkas Çiftliği Zencefil & Limon İlik Suyu, içindeki zencefil ve limon ile metabolizmayı hızlandırmaya, bağışık sistemini güçlendirmeye, solunum yollarını açmaya yardımcı oluyor. Doğal ilik suyu içeriği sayesinde bağışıklığı destekleyen ve tam bir kolajen kaynağı olan Karkas Çiftliği Kırmızı Biberli İlik Suyu ise sindirim sistemini düzenlemeye, metabolizmayı hızlandırmaya, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Karkas Çiftliği Portakal & Tarçın İlik Suyu, bağışıklık destekleyici ve kolajen kaynağı özelliğinin yanı sıra içindeki portakal ve tarçın ile antioksidan özelliği taşıyor, mideyi rahatlatıyor, ödem atmaya yardımcı oluyor.

%100 yerli, doğal ve açık besi olma özelliği başta olmak üzere, benzersiz çeşitliliği ile de damak tadına önem verenlerin favorisi olan Karkas Çiftliği, konusundaki uzmanlığı ile ihtiyaçları doğru anlayarak yeniliklere ve ilklere imza atıyor.


  




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER