> Haberler > Favori Oteller

Kış Düğünlerinin Avrupa Yakası’ndaki Tek Adresi: Lazzoni Hotel

Favori Lezzetler Logo

Yeni yılda kış aylarında hayatını birleştirmek isteyen çiftler için en romantik ve en güzel alternatiflerle dolu bir düğün organizasyonu için Lazzoni Hotel’e davetlisiniz!

Kış aylarında mükemmel bir düğünle hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler?

İşte şimdi onların mevsimi!

Beyoğlu Haliç Bölgesi’nde, 400 kişilik ziyafet ve 600 kişilik kokteyl düzeninde hizmet veren; 550 metrekarelik alanı ve 5.5 metre tavan yüksekliğine sahip büyük salonuyla şık davetlere ev sahipliği yapan Lazzoni Hotel, yeni dönemde de çiftlere ve ailelerine birçok alternatif sunuyor.

2020 Düğün Trendlerinden, Gelin ve Damada Özel Konseptlere…

2020 düğün trendlerini de ön planda tutarak, kış mevsimini, masa/ mekan/ ışık düzenlemeleri ve süslemeleriyle adeta bahar mevsimine dönüştürebilen Lazzoni Hotel, gelin ve damadın taleplerine göre hayallerdeki her konsepti gerçek kılıyor! Tek düzen masa dizaynından her masanın farklı konseptlerde çiçekler ve şamdanlarla süslenmesine, kristal avizeler ve sarkıtlarla bezeli bir masal mekanından baskı kumaşlarla oluşturulan sıradışı sahne dekorasyonuna, “her detay”, gelin ve damadın unutulmaz anlarına “anlam” katmak için hazırlanıyor.

Daha esnek fiyatlardaki menüleri ve kampanyaları ile de farklılığını ortaya koyan Lazzoni Hotel; “ses-ışık”, “fotoğraf çekimi” gibi tüm tedarikçi firmalarda da esnek fiyat politikasını sürdürüyor.

Birbirinden cazip teklifler, lezzetli, kişiye özel menüler özel ve tüm ek hizmetler için Lazzoni Hotel sizleri bekliyor.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER