> Haberler > Tanıtım

LAV’dan Sevdiklerinize İsme Özel Fonte Karaf

Favori Lezzetler Logo

Camın yenilikçi markası LAV, herkes suyu en saf haliyle keyifle tüketebilsin diye İsimli Fonte Karaf’ı öneriyor. Her yerde sağlıkla kullanabilen İsimli Fonte Karaf, sevdiklerinize özel günlerinde eşlik edebilecek yenilikçi bir hediye alternatifi de oluyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, sevilen ürünü Fonte Karaf’ı suyu en doğal ve sağlıklı haliyle tüketmek isteyenler için özel bir hale büründürüyor. LAV, herkes suya hayatında daha çok yer versin, keyifle tüketsin ve hatta sevdiklerine de hediye etsin diye Fonte Karaf’ı isme özel hazırlıyor.

Modern ve şık tasarımı, estetik formu ile dikkat çeken İsme Özel Fonte Karaf; Sevgililer Günü’nden terfiye, kutlanacak ne varsa hepsi için güzel bir hediye alternatifi de oluşturuyor. Yalın tasarımı sayesinde ilham veren sunumlara fırsat sağlayan İsimli Fonte Karaf, pembe ve beyaz rengi bulunan silikon kapağı sayesinde ise suyunuzun en temiz halini koruyor. Hafifliği ve geniş hacmiyle de dikkat çeken İsimli Fonte Karaf, sadece su değil her türlü içeceği lezzet ve sağlıkla tüketmenizi sağlıyor.

Sevdiklerine küçük bir sürpriz yapmak, bir hediyeyle kendini şımartmak isteyenler LAV İsme Özel Fonte Karaf’a tüm LAV satış noktalarından ulaşabiliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER