> Haberler > Tanıtım

Lezita, Koronavirüse Karşı Aldığı En Üst Seviyedeki Önlemlerle Üretimi Güvenle Sürdürüyor

Favori Lezzetler Logo

Toplum sağlığını her şeyin üzerinde tutan Lezita, Koronavirüse karşı üretim tesisi, ofis ve depolarında hayata geçirdiği önlemleri dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeler doğrultusunda en üst seviyeye taşıdı.

Türkiye’nin önde gelen piliç eti üreticilerinden Lezita, tüm dünyada hızla yayılan ve pandemi ilan edilen Yeni Koronavirüs (Covid-19) konusunda toplum sağlığını koruma hedefiyle önlemlerini en üst seviyeye taşıdı. Koronavirüs ile ilgili tüm gelişmeleri güncel bilgi ve haberleri yakından izlediklerini belirten Lezita Genel Müdürü Mustafa Özdil “Gıda sektörü olarak özellikle bu tür olağanüstü dönemlerde sorumluluğumuz büyük. En önemli önceliğimiz toplumumuz ve toplum sağlığı. Lezita olarak müşterilerimizin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunma misyonumuz, içinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde daha da anlam kazanıyor. Bizler de çalışan sağlığını birinci önceliğimiz olarak konumlamaya devam ederken, halkın gıda ve protein ihtiyacını karşılayabilmeleri için tüm üretim tesislerimizde tam kapasite ile çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” dedi. Özdil ayrıca, üretimin yanı sıra gıdaların tüketicilere en sağlıklı şekilde ulaştırılması konusunda ve tedarik zincirinde aksaklık yaşanmaması için tüm önlemleri aldıklarını, lojistik ağlarını güçlendirerek servis sıklığını artırdıklarını, çalışanların sağlık kontrollerinin her gün düzenli olarak yapıldığını belirtti.

Koronavirüs ile ilgili ilk günden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın tüm önerilerini, uluslararası sterilizasyon ve dezenfeksiyon uygulamalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Mustafa Özdil “Dünya genelinde etkisini gösteren salgına karşı fabrikamızda, depolarımızda, ofislerimizde aldığımız önlemleri gelişmeler doğrultusunda en üst seviyeye taşıyor, paydaşlarımızla bu konuda işbirliği yapıyoruz. Bu olağanüstü dönemin en az zararla atlatılmasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk günden itibaren başlatılan farkındalık eğitimlerinin yanı sıra sağlık otoritelerinin uyarıları doğrultusunda tüm yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerini durduran Lezita, şirket içi toplantıları dijitale taşırken, kalabalık etkinlikleri de erteledi.İşi gereği tüm işyeri çalışanları ile teması olan servis şoförleri, yemekhane çalışanları, güvenlik çalışanları, İdari İşler temizlik ekibi çalışanları ile üretimde çalışan tüm ekiplerin günlük olarak doktor kontrolleri ve rutin ateş ölçümleri yapılıyor. Şirkete gelen taşeron, şoför ve ziyaretçiler için Ziyaretçi Bilgi Formu uygulaması ile ateş ölçümü getiren Lezita, tüm çalışanların ortak kullanım alanlarına yerleştirilen dezenfektanları kullanmalarını teşvik ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER