> Haberler > Favori Lezzetler

Lezzette zirveye oynuyor: Balıkçı isa

Favori Lezzetler Logo

Balık restoranları arasında liste başlarında yer alan, adını hemen herkesin mutlaka duyduğu ödüllü bir mekandan, Balıkçı İsa’dan bahsedeceğiz size…

İsa Ekici tarafından kurulan Balıkçı İsa, Antalya, Muratpaşa’da konumlanıyor. Mekan, konumu itibari ile misafirlerini Akdeniz’in eşsiz manzarası ile karşılıyor. Mekana ayak basar basmaz manzara karşısında büyüleniyorsunuz.

Balıkçı İsa için şüphesiz balık restoranlarının en iyilerinden biri diyebiliriz. Sayısız ünlü ismin yanı sıra Antalya’da yaşayanların ve yolu Antalya’ya düşenlerin müdavimi olduğu restoran, sırrını birçok şeye borçlu. Bu sırlardan biri İsa Bey’in güler yüzü ve misafirlerine olan samimiyeti. Tüm gün masalar arasında dolaşarak misafirleri ile tek tek ilgilenen işletme sahibi İsa Ekici, insanı evinde gibi hissettiriyor. Arkadan hafif hoş müzik eksik olmayan müzik sohbetin önüne geçmeden yemek yerken keyif veriyor.

Ve tabii ki eşsiz menü…

Usta şeflerin mutfakta zevkle çalıştığını daha tabak masaya gelir gelmez anlıyorsunuz. Birbirinden leziz yemekler, gözlere bayram ettiren sunumuyla servis ediliyor.

Taze mezeler, mevsimine uygun balıklar, salatalar, tatlılar, ara sıcaklar arasında seçmekten zorlanıyorsunuz. İyi servis, güleryüz, samimiyet, huzur ve lezzet arıyorsanız Balıkçı İsa’ya uğramadan geçmeyin diyoruz!. 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER