> Haberler > Tanıtım

Mopa Exclusive’den ABD çıkarması

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’nin ilk modüler mutfak markasından ABD çıkarması. Mopa Exclusive, Amerika Birleşik Devletleri’nde sektörünün önde gelen isimlerinden Taşdemir Marble & Granite (TMG) ile anlaşarak Türk marka mutfak sektörünün Washington’daki en büyük showroom’unu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk modüler mutfak markasından ABD çıkarması. Mopa Exclusive, Amerika Birleşik Devletleri’nde sektörünün önde gelen isimlerinden Taşdemir Marble & Granite (TMG) ile anlaşarak Türk marka mutfak sektörünün Washington’daki en büyük showroom’unu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

2009 yılından beri merkezi Falls Church, Virginia’da faaliyet gösteren Taşdemir Marble & Granit, başkent Washington DC, Maryland,Virginia, Florida, New york, New Jersey, North Carolina başta olmak üzere birçok eyalette, ticari ve konut projelerinde önemli işlere imza atmış ve bu sektörün sayılı markalarından biri haline gelmiş.Özellikle mermer ve taşçılık alanında 35 yıllık bir tecrübeye sahip olan firma, kurucu ve yöneticisi Şaban Taşdemir, vizyonu ile 2013 yılında kurumsallaşmasını tamamlayarak, başarıyla teslim edilen projelerde kurulan iş ilişkilerinin etkisiyle, bağlantılı konularda yatay büyüme gerçekleştirmeye başlamış.

Mopa Exclusive kurucusu ve yöneticisi Nurettin Varol, bu anlaşmayla ilgili olarak; “TMG Marble & Ggranit,  gerçekleştirdiği projelerinde özenle seçtiği kaliteli Türk ürünlerini kullanıyor ve mutfak-banyo konularındaki kaliteli ürün arayışları, onların karşısına bizi çıkarmış.

Hazırlanan showroom ile bu kaliteye Mopa Exclusive ürünlerini de dâhil ederek, müşterilerine mutfak projelerinde de kaliteli çözümler sağlayıp yardımcı olmayı hedeflediler” dedi. Varol ayrıca şunları da ekledi; “Amerikan tarihinde dünyaca ünlü Watergate skandalı diye adından bahsettiren, Watergate Hotel, Virginia eyaletinin başkenti Richmond’da bulunan John Marshalls Hotel, Washington DC’de Marriott Wardman Towers Hotel & Residence, Suudi Arabistan, Japonya ve Brezilya büyükelçiliklerinin renovasyonları, Amerika Diyanet Merkezi, Amerika’nın en modern Camisi diye anılan Masjid All Hayy, North Carolina da bitmesine yaklaşılan Aziz  Sancar Cultural Center ve New York da devam eden Aman Otel bu projelerin hepsi TMG Marble & Granit’in elinden çıkmış.

Alanlarında çok kuvvetli bir şirket. Washington şehrinden sonra bazı eyaletlerde daha mağazalaşma hedefimiz var. Birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Aynı zamanda da türk ürünlerinin kalitesini amerikan halkına gösterebilecek olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER