> Haberler > Favori Lezzetler

Özsüt’ün kıtır lezzetini ‘aşkınla’ paylaş

Favori Lezzetler Logo

Sevdiğine aşkını anlatmanın en tatlı yolunu arayan çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Özsüt’lerde buluşuyor. Tatlı sürprizlerle sevgilileri sevindiren Özsüt, pastadan tatlıya, dondurmadan çikolataya baştan çıkaran enfes ürünlerinin yanı sıra, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı Aşk Kıtırı ile de çiftlerin mutluluğuna mutluluk katıyor.

Özsüt, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı Aşk Kıtırı pastasıyla, aşkını paylaşmak isteyen çiftlerin kalbini çalıyor. Özsüt’ün çok özel pastaları, damakları şenlendiren tatlıları ve çikolatalarına, aşıkların içini ısıtacak enfes kahveler ve spesiyal içecekler de eşlik ediyor.

Şık sunumlarıyla aşkı yeniden tanımlayan Özsüt, çilek ve çikolatanın mükemmel uyumuyla hazırladığı tatlı sürprizlerle, sevgililere mutluluk dolu bir Sevgililer Günü yaşatıyor. Özsüt’ün Sevgililer Günü’ne özel en tatlı sürprizi ise Aşk Kıtırı…

Aşk Kıtırı, kalitesiyle dünyaca ünlü Valrhona beyaz çikolatadan yapılan özel kreması, taptaze çileklerle zenginleşen enfes kakaolu pastasıyla unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Aşkın rengi kırmızıyla kaplanan bu leziz pastanın dışı ise tereyağlı, tarçınlı crumble’dan oluşan kıtır kıtır dokusuyla aşıkların başını döndürüyor.

Birbirini sevenlerin en özel anlarına eşlik edecek olan Aşk Kıtırı, 44 TL’lik çok uygun bir fiyatla Sevgililer Günü’ne keyif katıyor. Özsüt, her gün olduğu gibi 14 Şubat’ta da, tadına doyulmaz tatlılarının 82 yıllık sırrına tüm lezzet tutkunlarını davet ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER