> Haberler > Favori Oteller

Park Hyatt Istanbul oteline Genel Müdür olarak Erhan Yurtsever atandı

Favori Lezzetler Logo

Erhan Yurtsever, 26 yıldır bu meslekte olan tecrübeli turizimci öncesinde İstanbul’un en lüks otel zincirlerinde görevini başarı ile sürdürmüştür. Bu lüks otellerde kazandığı deneyimini Park Hyatt İstanbul Macka Palas otelinde perçinleyerek devam ettirecektir.

Kendisi Avusturalya’da doğan ve eğitim hayatını burada tamamlayan Yurtsever, 1994 yılında ilk görevine Royal Parade Irico Hotel (Travelodge) Parkville Melbourne Avusturalya’da başlamıştır. Ardından Türkiye’ye gelerek 2000 yılından itibaren Four Seasons otellerinde odalar bölümünde üst düzey yöneticiliğine yükselmiş olan Yurtsever, 2013 yılı sonunda üç sene Raffles Istanbul otelinin ana açılış ekibinde yönetici olarak devam etmiştir. Son 4 yıl Raffles Istanbul otelinde otel müdürü olarak görevini başarıyla tamamlamış ve Park Hyatt Istanbul Macka Palas ailesine katılmıştır.

Park Hyatt Istanbul

1922 yılında, Milano'nun ünlü "palazzo"larından esinlenen İtalyan mimar Guilio Mongeri tarafından inşa edilen Maçka Palas, İstanbul'daki en güzel binalardan biridir. Mongeri'nin İstanbul'da bilinen diğer eserleri Maçka İtalyan Konsolosluğu binası ve İstiklal Caddesi'nde yer alan St. Antoine kilisesidir. Maçka Palas inşa edildiği 1922 yılından, Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas olarak hizmet vermeye başladığı 2008 yılına kadar, başta şair, gazeteci, yazar ve besteciler olmak üzere birçok ünlü isme evsahipliği yapmıştır.

Mimari dokusu, yaratıcı iç dekorasyonu, özenle tasarlanmış odaları ve seçkin lezzetler sunan mekanları ile farklılık yaratan Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas'ın iç dekorasyonu New York'un tanınmış firmalarından Gerner Kronick+Valcarcel Architects'den Randy Gerner tarafından gerçekleştirilmiştir. Firma, International Hotel, Motel + Restaurant Show® (IHMRS) Gold Key Design Ödülleri'nin 30.yılında ''En İyi Oda Tasarımı' kategorisinde; Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas tasarımları için ödülle onurlandırılmıştır.

En son Nusret Gökçe tarafından 2019 yılında otel alınmış olup. Nusr-Et Restoran Macka Palas Ekim 2020’de otel içerisine açılmıştır.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER