> Haberler > Favori Lezzetler

Paşabahçe Mağazaları’nda Annelere en Özel Hediyeler

Favori Lezzetler Logo

Paşabahçe Mağazaları, “Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile en değerli varlıklarımız olan annelerini mutlu etmek isteyen herkesi kupalar, fincan takımları, özel tasarım vazolar, dekoratif ev aksesuarları ve binlerce ürün arasından annelerine en özel hediyeyi seçmeye davet ediyor.

Paşabahçe Mağazaları Anneler Günü’nde annesini hediyeler ile mutlu etmek isteyenlere birbirinden güzel alternatifler sunuyor. Anneler Günü’nü “Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile kutlayan Paşabahçe Mağazaları’nın zengin ürün çeşidi ve özgün tasarımları ile annesine sevgisini özel bir hediyeyle ifade etmek isteyenler için yüzlerce farklı seçenek sunuyor.

Özel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olan Paşabahçe Mağazaları’nda, kahve tutkunu annelere özel Anne kupadan; mutfak tutkunları için renk renk fincan takımlarına; Her tarza hitap eden çerçevelerden, el işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen butik koleksiyon ürünlerine kadar yüzlerce seçenek bulunuyor.

Bu özel günde annelere alınabilecek farklı hediye alternatifleri arasında; çiçeksever annelere özel “Lily” vazolar, “Camda Demet” ürünleri, çay ve kahve sever annelere özel “Meraklısına” Dem, “Meraklısına” Espresso seti ve misafir ağırlamayı seven annelere “Misafir Su seti” yer alıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın suyun gücünü ve zarafetini anlattığı Omnia Su koleksiyonu, sade ama asla basit olmayan formlu Bey vazosu ve Omnia harflerinden oluşan yüksek kalite el imalatı vazoları ile Anneler Günü’nde de hediye alternatifleri sunmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın birçok medeniyetin buluşma noktası olan ve kültür varlıkları konusunda zengin bir tarihi geçmişi bulunan Anadolu’dan yurt dışına götürülen ya da çeşitli anlaşmalarla geri alınabilmiş eserlerden ilham alarak hazırladığı Kayıp Hazineler Koleksiyonu, Anneler Günü’nde de eşsiz parçaları ile yıllarca saklanacak ve gelecek nesillere bırakılacak kalıcı ve farklı hediye arayışında olanlar için hediye alternatifi oluşturuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER