> Haberler > Vitrin

Président, dünya standartlarındaki kremasını Türkiye pazarına sunuyor

Favori Lezzetler Logo

Avrupa’nın 1 numaralı peynir markası Président'ın Türkiye’deki ürün ailesi büyüyor. Tüketicilere önce gouda, cheddar ve kaşar peynirlerini sunan Président şimdi de dünya standartlarında üretim kalitesine sahip kreması ile raflarda yerini aldı.

Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda’nın yüksek kalite standartlarında üreterek Türkiye pazarına sunduğu gouda, cheddar ve kaşar peynirlerinden oluşan Président ailesi, portföye katılan krema ürünü ile genişliyor. İdeal kıvamıyla tatlı ve pasta yapımında benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatan Président Krema Türkiye’de satışa sunuldu.

Türkiye’deki tüketicilerin damak tadına hitap eden ve Avrupa lezzetleriyle eşdeğer Président ürünlerini yerli üretimle pazara sunduklarını belirten Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay; “Président peynirleri kısa sürede kahvaltının yanı sıra yeni tüketim alışkanlıklarının keşfedilmesinde önemli bir rol oynadı. Bu beğeniden aldığımız motivasyonla Président ürünlerinin Türkiye’deki çeşitliliğini artırıyoruz. Bu doğrultuda Président 200 ml Krema ürünümüzü de Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunarak, hayatlarını lezzetlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Pasta ve tatlı yapımı için ideal

Président Krema’nın yüzde 35 yağ oranı ve dolgun kıvamıyla öne çıkan bir ürün olduğunu vurgulayan Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay; “Kolay çırpma özelliği ve güçlü kabarma performansıyla Président Krema, ülkemizde de pastacılık ve tatlı süslemelerinde en aranılan ürünlerden biri haline gelecek. Pasta ve tatlılarda kolay sürüm sağladığı için tüketicilere pratik bir kullanım sunan Président Krema, ideal kıvamı sayesinde yemeklerde de uzun süre katılaşmadan tutunarak lezzeti artırıyor. Président ailesinin Türkiye’deki en yeni ürünü Président Krema’nın kısa sürede ülkemizde de mutfağımızın lezzet sırlarından biri olacağına inanıyorum” diye konuştu.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER