> Haberler > Etkinlik

"Sanatta Engel Yok" Derneğinden Engellilere Destek!

Favori Lezzetler Logo

"Sanatta engel yok" diyerek yola çıkan Sanatta Engel Yok Derneği, Kadıköy Kalamış’ta bulunan dernek binasında açılış gerçekleştirdi.

"Sanatta engel yok" diyerek yola çıkan Sanatta Engel Yok Derneği, Kadıköy Kalamış’ta bulunan dernek binasında açılış gerçekleştirdi. Aralarında Nergis Kumbasar, Zeynep Mansur gibi isimlerin yanı sıra Sanat dünyası başta olmak üzere, siyaset, spor ve cemiyet hayatının önemli isimleri açılışta yer aldı.

Açılış kokteylin ardından, Derneğin Kurucu Başkanı Yasemin Zanbak açılış konuşması yaptı. Dört aylık bir sürecin ardından derneğin açılışını yaptıklarını belirten Zanbak, dernekle engellilerin resim, müzik gibi sanatın her dalındaki çalışmalarının önünün açılacağını söyledi. Zanbak, “Bundan sonraki amaçlarımız için, bireylerin yaşamlarında bir parça da olsa farklılık oluşturmak, yaşamlarını değiştirmek için desteklerinizi bekliyorum. Çok güzel projeler geliştirdik” diye konuştu. Gecede ayrıca engelli gençlerin dans gösterileri ile Engelli bir yaşlıya tekerlekli sandelye hediye edildi.

Konuşmanın ardından verildi.

İşte o anlar Favorimagazin TV objektiflerine böyle yansıdı.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER