> Haberler > Favori Lezzetler

Şehirde Vaha, Vahada Canlı Müzik Eşliğinnde Kahvaltı Zamanı!

Favori Lezzetler Logo

“Urban Oasis” konsepti ile şehirde vaha yaratan ve İstanbul Kalamış’ta bulunan 39 Kalamış Marina Hotel & Restaurant & Bar, pandemi sonrası tüm hazırlıklarını sürece uygun olarak tamamladı. 39 Kalamış Marina pazar sabahları misafirlerini canlı müzik eşliğinde serpme kahvaltı keyfiyle buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Sanatın iyileştirici gücü ve yeşilin sakinleştirici etkisiyle oluşturduğu şehirde vaha konsepti ile misafirlerine keyifli ortam sunan ve mahallede samimi hissettiren bir misafirperverlik ile ağırlayan 39 Kalamış Marina, grup şirketi olan Güvensan Tesis Hizmetleri’nin eğitimli kadrosu ile doğru ürünlerle doğru dezenfeksiyon yöntemlerini kullanarak misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için en ideal ortamı hazırladı. 12 Aralık 2019 açılışı itibariyle kısa zamanda İstanbulluların Pazar sabahlarının vazgeçilmezi haline gelmeyi başaran 39 Kalamış Marina, açık alanlarının avantajını da kullanarak, bu pazar Gizem Dinç’in dingin sesiyle canlı müzik eşliğinde serpme kahvaltıda misafirlerini ağırlamaya başlıyor ve Pazartesi sendromuna son veriyor. Üstelik bu pazar şefin sürprizi ve her Pazar 39 Kalamış Marina’nın alışkanlığa dönüşen su böreği de menü de yerini aldı.


Her pazar sabahı 08:00 – 14:00 saatleri arasında sunulan serpme kahvaltıya eşlik eden canlı müzik ise 11:00 – 14:00 saatleri arasında olacak.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER