> Haberler > Favori Oteller

Şehirden Uzak Kış Eviniz Martı Resort’ta

Favori Lezzetler Logo

Marmaris’in incisi İçmeler Koyu’nda konfor ve huzur eşliğinde doğanın kucağında benzersiz bir yaşam deneyimi sunan Martı Resort, kış mevsiminde de şehrin karmaşasından kaçmak, pandeminin riskini en aza indirmek isteyenleri, uzun konaklama fırsatları ile ağırlıyor.

Mavi ve yeşili buluşturan eşsiz atmosferi, mis kokulu çam ağaçları arasında rustik ve özgün mimarisi ile Martı Resort Hotel, kış mevsiminde de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Uzun konaklama fırsatları ile pandeminin riskini en aza indirmek ve kentin stresinden uzaklaşmak isteyenlere, doğayla iç içe, dingin, güvenli ve konforlu bir yaşam alternatifi sunan Martı Resort, sunduğu home-office olanakları, ultra hızlı internet altyapısı ile iş hayatını da benzersiz bir ortama taşıyor.


Yaşanan pandemi süreci ile seyahat ve tatil alışkanlıklarının farklılaştığını ve bu koşulların önümüzdeki birkaç yıla yansıyacağına dikkat çeken Martı Resort Hotel Genel Müdürü Adnan Evrim, bu değişime bağlı olarak şehirlerden uzaklaşmak, risklerden sakınmak isteyenlere özel uzun konaklama fırsatları sunduklarını belirtti.


“Martı Resort ayrıcalıkları ile kent karmaşasından uzaklaşın”


Küresel salgın sürecinde, pandemiden, kentin karmaşasından bunalanların, doğanın kucağında, sakin yerleri tercih ettiğini belirten Evrim, “Bilindiği gibi Marmaris, Ege’nin tüm güzelliklerini kucaklayan bir lokasyon. Büyüleyici, doğal, rahat ve daima insanı yenileyen bir yanı var. Biz de kış mevsimini, şehrin keşmekeşinden uzak, sessiz sakin, doğayla baş başa geçirmek isteyen misafirlerimize özel cazip uzun konaklama fırsatları sunmaya başladık. 50 yılı aşan tecrübemiz, yüksek standartlarımız ve bilgi birikimimiz ile pandemi döneminin başından bu yana ve aldığımız önlemlerin ışığında yeni normalin şartlarıyla misafirlerimize, adımızla gelenekselleşen mükemmel yaşam deneyimini sunmaya devam ediyoruz. İlk günden beri otelimizde tüm önlem ve tedbirleri en üst seviyede uyguladık ve Güvenli Turizm Sertifikası ile tescilleyerek, misafirlerimizi gönül rahatlığı ile ağırlıyoruz. Konuklarımıza uzun konaklama çerçevesinde tatil tadında bir yaşamın yanı sıra home-office konseptimiz, ultra hızlı internet altyapımızla doğanın kucağında işlerini yürütme olanağı da sunuyoruz” dedi.


Her zevke özel etkinlikler

Dinginliğin ve eşsiz güzelliklerin hakim olduğu Türkiye’nin ilk resort hotelinde, yoga ve nefes seanslarından Akdeniz, Fransız ve Uzak Doğu lezzetlerinin aktarıldığı yemek kurslarına, seramik atölyesinden akrilik boyamaya, ebrudan string sanatına kadar her zevke ve beğeniye özel etkinlikler de bulunuyor.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER