> Haberler > Favori Oteller

Şehrin merkezinden doğaya dokunmaya hazır mısınız?

Favori Lezzetler Logo

Maslak’ta konumlanan Hilton oteli, seyahat etmek için hazır hissettiğinizde güvenle hizmet vermek adına sizleri bekliyor.

Hilton Istanbul Maslak, şehirdeki mükemmel konumu, deneyimi, profesyonelliği ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile İstanbul’un merkezinde konaklayarak doğayla iç içe olmak isteyen tüm misafirlerini bu deneyime davet ediyor.

Hafta sonunuzu İstanbul’a geçirmek istiyor, yahut şehrin merkezinde tatlı bir kaçamak yapmayı planlıyorsanız, sizin için eşsiz bir önerimiz var: Hilton Istanbul Maslak

Hilton Istanbul Maslak’ın squash kortunda tüm stresinizi atarken, Survivor 2020 olimpiyat sporcusu Elif Gören’in önderliğinde ruhunuzu yenileyerek gevşeyeceğiniz pilates ve fitness derslerine katılabilir, veya Ocean Spa’dan randevu alarak birbirinden özel terapi tekniklerini deneyimleyebilirsiniz.

Doğa ile iç içe bir şehir kaçamağı

İdeal konumu ile şehrin birçok cazibe merkezine dakikalar içerisinde ulaşabileceğiniz Hilton Istanbul Maslak’ta konaklarken, dört mevsimi ayrı güzel Belgrad Ormanı’nda trekking keyfini çıkarabilirsiniz.

Ödüllü şefin ellerinden gurme lezzetler

Her türlü detayın düşünüldüğü Hilton Istanbul Maslak’ın gurme mutfağında, sizin için özenle hazırlanan lezzetlere hayran kalacaksınız. Güne, doyurucu bir kahvaltı veya besleyici hafif seçeneklerle başlayabilir, yalnızca taze ürünler kullanarak hazırlanan yenilikçi lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

Çalışanlara özel “Frontline Thanks” kampanyası

Koronavirüs döneminde ön saflarda çalışan profesyonellere teşekkür etmek amacıyla “Frontline Thanks’’ adı altında global bir kampanya başlatan Hilton Istanbul Maslak, çalışanlara tatillerinde %25’e varan tasarruf sağlıyor. Hilton markası, Sağlık ve Sosyal Bakım, Eğitim ve Çocuk Bakımı, Temel Kamu Hizmetleri, Yerel ve Ulusal Devlet Görevlileri, Ordu Personeli, Yiyecek ve Diğer Gerekli Ürünler, Kamu Güvenliği ve Ulusal Güvenlik, Ulaşım, Kamu Hizmetleri, İletişim ve Finansal Hizmetler çalışanları için geçerli bu kampanyada, çalışanların rahatlaması, yenilenmesi ve enerji depolaması adına ihtiyaç duydukları her şeyin keyfini çıkarmaları için çalışıyor.

Hilton Istanbul Maslak ekibi, alışık olunan Hilton misafirperverliği ile yeni normalleşme sürecinde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER