> Haberler > Favori Lezzetler

Şekersiz ve Düşük Kalorili Serez Dondurmaları Bir “Tık” Uzağınızdanızda

Favori Lezzetler Logo

Serez Dondurmacısı’nın düşük şeker oranına sahip, doğal ve hijyenik dondurmaları evdeyken gelen tatlı krizlerine masum bir alternatif sunuyor Doğru dondurma üretimini ilke edinen Serez Dondurmacısı, kendimizi evde izole ettiğimiz şu günlerde ne tatlıdan ne de formundan vazgeçemeyenleri yalnız bırakmıyor. Düşük şeker içerikli dondurmalarının yanı sıra tamamen şekersiz, yüksek proteinli ve yüzde 100 meyve içerikli sorbe çeşitlerine de sahip olan Serez Dondurmacısı, lezzetli ve bol çeşitli dondurmalarıyla evde masum bir tatlı keyfi yapma fırsatı sunuyor. Hammadde temininden üretim ve dağıtıma kadar tüm sürecin kontrolünü sağlayan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne sahip olan Serez Dondurmacısı’nın hijyen şartlarına uygun leziz dondurmalar.

“Ne yiyorsak onu sunarız” mottosu ile yol alan ve üretim tesisinde HACCP (Risk Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) kriterlerini de kapsayan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne sahip olan Serez Dondurmacısı; üretim için sağlıklı ve güvenli ortamın oluşturulmasından doğru hammaddelerin seçimine, paketleme malzemelerinin seçimi ve kullanımından tedarikçilerin değerlendirilmesine, malzemelerin işletmeye kabulünden ürünün stoklanması vedağıtımına kadar üretim zincirinin tamamını kapsayan bir standartlar bütünü uyguluyor. Bünyesinde tam zamanlı gıda mühendisi yer alan Serez Dondurmacısı, dondurmayı oluşturan her bir malzemeyi kendi laboratuvarlarında teste tabi tutarak içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan hammaddeleri üretimine dahil ediyor. Koronavirüs nedeniyle üretim tesisi ve şubelerinde ekstra hijyen tedbirleri alan Serez Dondurmacısı, her çeşidinde kendine has reçetelere sahip olduğu dondurmalarını güvenle üretmeye ve tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Hareketimizin azaldığı bu dönemin düşük kalorili tatlısı…

Dondurmaya bir sanat eseri olarak yaklaşan marka, forma girmek veya mevcut formunu korumak isteyenlerin de destekçisi oluyor. Dondurmalarındaki yüksek besin değeri ve düşük şeker oranıyla farklılaşan Serez Dondurmacısı, hareketimizin ister istemez azaldığı bugünlerde şekersiz, yüksek proteinli ve sorbe çeşitleriyle kilo yönetiminizi lezzetten ve keyiften ödün vermeden rahatlıkla kontrol etmenizi sağlıyor.


Sıfır şeker oranıyla mutluluk kaynağı

Şekersiz dondurmalarında ise taze sütten gelen laktoz dışında yapay, doğal veya doğala yakın hiçbir tatlandırıcı kullanılmayan Serez Dondurmacısı’nın, sade ve çikolatalı çeşitleri “sıfır” şeker oranıyla tüketicilerine özel bir lezzet deneyimi sunarken kalori kaygısını mutluluğa çeviriyor.

Gerçek meyvelerden gelen eşsiz lezzet

Serez Dondurmacısı’nın vegan ve ovo vejetaryen beslenmeyi tercih edenler için de uygun olan sorbe çeşitleri, süt ve süt ürünleri içermeyen yüzde 100 meyve bazlı içeriğe sahip. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki doğal meyvelerin hasadını ekibiyle bizzat kendisi yapan Serez Dondurmacısı’nın sorbeleri, yüzde 14 ila yüzde 20 aralığındaki düşük şeker oranıyla da dikkat çekiyor.

10 kat daha fazla lifli

Serez Dondurmacısı’nın sportmenler veya günlük hayatında yoğun spor aktivitesinde bulunanlara özel ürettiği yüksek proteinli dondurma çeşitleri ise benzerlerine oranla 5 kat daha fazla protein ve 15 kat daha fazla lif içeriyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER