> Haberler > Favori Mekanlar

Sevgililer Günü’nün En Romantik Adresi Kilimanjaro

Favori Lezzetler Logo

Lezzeti odağında tutan ve bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı. Kendine has ambiyansında çiftlere ayrıcalıklı bir akşam yaşatacak Kilimanjaro’da, DJ Aytun’a trompeti ile eşlik edecek Umur Meriç’in Latintronica performansları da geceye renk katacak.

14 Şubat için hazırlanan menünün başlangıcında süzme yoğurt ve kavrulmuş ceviz ile servis edilen Portakallı Ilık Kereviz yer alıyor. İnce dilimlenmiş rezene, kereviz, portakal kabuğu ve frenk soğanı bulunan Rezene Salatası, kavrulmuş fındık, halhali zeytin nar sızması ile lezzetlendirilen Humus ve firik bulguru ile hazırlanmış Etli Pazı Sarması ise ana yemek öncesi paylaşımlı olarak sunuluyor.


Ana yemek olarak iki farklı alternatifin yer aldığı Sevgililer Günü menüsünde kısık ateşte uzun pişirilmiş kuzu ve bademli firik pilavı ile sunulan Çıtır Tandır hem sunumu hem de lezzetiyle göz doldururken sotelenmiş kabak ve kırmızı soğan ile servis edilen Odun Ateşinde Çupra, balık severleri fazlasıyla memnun ediyor. Menüde yer alan Aşk Kulesi, karamelli tart üzerinde çikolatalı profiterol topları ile sunuluyor ve bu özel akşama tatlı bir nokta koyuyor.

Latintronica keyfi Şubat ayında devam ediyor

Kilimanjaro’nun kendisine has dekorasyonu ve lezzetli mutfağının yanı sıra 14 – 22 ve 29 Şubat’ta DJ Aytun’un çaldığı müziklere Umur Meriç’in canlı trompet performansı eşlik edecek. Farklı bir müzik deneyimi sunan Latintranico akşamları misafirlere keyifli bir hafta sonu yaşatacak.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER