> Haberler > Favori Oteller

Six Senses Kaplankaya

Favori Lezzetler Logo

Six Senses Kaplankaya ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen misafirlere çok çeşitli alternatifler ve erken rezervasyon fırsatları sunuyor.

0 bin metrekare üzerine kurulu wellness alanıyla Avrupa’nın en büyük wellness komplekslerinden biri olan Six Senses Spa’da bulunan canlandırıcı terapiler, kişiye özel bakımlar ve meditasyon teknikleri, misafirlere rahatlatıcı bir deneyimle buluşturuyor.

Six Senses markasının temel felsefelerinden biri olan fiziksel ve psikolojik dengeyi bulmaya yönelik bütünsel spa uygulamaları ve anti-aging, sağlıklı uyku ve kilo verme programları ile daha sağlıklı bir yaşam formuna ulaşabilirler.

Six Senses Kaplankaya; modern mimarisi, konfor ve stil sahibi odaları, konsept restoranları, üç farklı koyda yer alan eşsiz plajları ve keyifli aktiviteleriyle misafirlerine eğlenceli, sağlıklı ve rahat bir tatil deneyimi sunuyor.


66 yamaç teras odaları dahil toplam 141 odası ve rezidanslarıyla dünya standartlarında bir konaklama deneyimi sunan Six Senses Kaplankaya’da yogadan pilatese, basketboldan, voleybol, tenis ve spinning’e kadar birçok spor aktivitesini yapmak da mümkün.

Misafirler Six Senses Kaplankaya’ya Milas-Bodrum Uluslararası Havalimanı'ndan kara yoluyla 50, deniz yoluyla 30, helikopterle 10 dakikalık bir hava yolculuğu yaparak ulaşım sağlayabilirler. Alternatif olarak İzmir Uluslararası Havalimanı’nı tercih edenler için ise Six Senses Kaplankaya, Adnan Menderes Havalimanı’na araçla yaklaşık 105 dakikalık mesafede bulunuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER