> Haberler > Favori Oteller

The Marmara Taksim’de Aşk

Favori Lezzetler Logo

The Marmara Taksim, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel bir anıya dönüştürmek isteyenlere şehrin kalbinde özel bir program hazırladı. Panorama Restoran’ın 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde, Ales Wonderland’ın muhteşem Electro Violin resitali ve Executive Chef Tolga Özkaya’nın özel lezzetlerden oluşturduğu Sevgililer Günü menüsü (Valentine’s Day Menu) ile bu özel günde, aşkın en romantik halini yaşayabilirsiniz.

Eğlence hayatının durmadığı şehrin kalbi Taksim’de, unutulmaz bir Sevgililer Günü’nü seçeneği. The Marmara Taksim, 14 Şubat’ı unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenler için romantizmi, canlı müziği ve eşsiz lezzetleri bir arada sunan özel bir Sevgililer Günü programı hazırladı. Siz de, Boğaziçi ve Tarihi Yarımada’nın yer aldığı 360 derecelik muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde aşkınızı unutulmaz kılabilirsiniz.

Panorama’nın şık ve kaliteli ambiyansında romantik akşam yemeği

Şık ve kaliteli ambiyansı ile şehri ayaklarınızın altında hissedeceğiniz Panorama Restoran’daki özel program, birer kadeh ‘Yaşasın ve çilek’ ikramı ile başlıyor. Program kapsamında, Türkiye’nin en ünlü şeflerinden Diplôme de Cuisine sahibi Tolga Özkaya’nın unutulmaz lezzetlerden oluşturduğu ‘Valentine’s Day Menu’, The Marmara Grubu’nun kendi üretimi olan bir şişe Vinkara şarabı ile servis ediliyor.

Ales Wonderland’ın muhteşem Electro Violin Shov’u ile unutulmaz bir müzik ziyafeti sunduğu romantik akşam yemeğinde, DJ’ler de yerli ve yabancı müzik parçaları ile eğlenceyi doruğa çıkartıyor.

The Marmara Taksim ayrıca Sevgililer Günü’nde isteyen misafirleri için de, 1 gece konaklama ve 2 kişilik kahvaltının dahil olduğu alternatif bir paket program imkanı da sağlıyor.

Executive Chef Tolga Özkaya tarafından Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan Valentine’s Day Menü:

  • Amuse-bouche, ciğer terin, bademli biscotti ile
  • Kiraz ağacı fümeli somon, 24 ayar altın yaprağı ile İskenderun karidesi ve avokado tartar körpe yeşillikler ve ballı hardal sos
  • Tavada kızarmış Kalkan balığı fileto, Beluga havyarı ve şampanya sosu
  • Buzda çilek sorbesi
  • Dana bonfile & karides ikilisi Kuşkonmaz ve bearnaise sosu
  • Çikolata ve karamel muss kek
  • Sevgililer Günü’ne özel çikolatalar, çay ve kahve


İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER