> Haberler > Favori Oteller

The Ritz-Carlton, İstanbul Spasoul masajları sunuyor

Favori Lezzetler Logo

The Ritz-Carlton, İstanbul’un bünyesinde hizmet veren Spasoul, organik yeni bakımlarıyla bedenini dinlendirmek isteyenlere farklı seçenekler sunuyor. Rahatlatıcı terapileri ve iyilik hissi veren masaj uygulamalarıyla ruhsal bir deneyim yaşatıyor.

Misafirlerine kapsamlı bir bakım yelpazesi sunan Spasoul’da 9 adet özel bakım odası, Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi ve fitness center yer alıyor. Her misafir, bedensel ve ruhsal ihtiyaçlarına göre analiz edilen otantik masaj ve bakımlarla yenilenme imkanına sahip oluyor.

Eski uygularlıkların ritüellerinden ilham alan ‘Organic Origins’ organik içerikler ve hassas kokularla uygulanarak doğal güzelliği öne çıkarmayı amaçlıyor. İmza terapilerden ‘Stres Giderici Masaj’ ise geleneksel Tayland teknikleriyle dolaşımı canlandırmaya yardımcı oluyor. Arındırıcı ve sakinleştirici özelliklere sahip olduğuna inanılan demlenmiş bitki tohumları aynı zamanda bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlıyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul’un konforlu atmosferinde, günün ve yaşamın temposunu yavaşlatan anlar, sonbaharda zindelik ve tazelik vadediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER